Kitap Kırtasiye DKM Yayın Dağıtım Merkezi açılışını yoğun bir katılım ile gerçekleştirdi.

Açılışa İYİ Parti Denizli Milletvekili Yasin Öztürk, Denizli Cumhuriyet Başsavcısı Ergül Yılmaz, Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Denizli İl Başkanı Mahir Akbaba, ARGE İzleme Daire Başkanı Mehmet Baki Öztürk ve çok sayıda davetli katıldı.

Kurdele kesim törenin ardından davetlilere DKM’yi gezdiren Muzaffer Uzun katılımlarında dolayı herkese teşekkür etti

Muzaffer Uzun “Kenan Dursun dil programı ile ilgili olarak Türkiye’ye ve dünyaya açılma yolunda bir açılış gerçekleştirdik. Bu noktada özellikle dünyaca ünlü firmalara rakip olarak Denizli’den yola çıkıyoruz. Aynı zamanda Türkiye geneli yayın faaliyetleri noktasında sınav organizasyonları noktasında, kitap, yayın noktasında çalışmalar yapacağız” şeklinde konuştu.

Muzaffer Uzun’a davetinden dolayı teşekkür eden ARGE İzleme Daire Başkanı Mehmet Baki Öztürk “dostluk ‘evet’ demekle başlayan, ‘peki’ demekle devam eden, ‘tabi ki sen nasıl bilirsen’ sözüyle de taçlanır. Dostluk dediğimiz şey kuru kuruya bir şey değildir.

O nedenle iki elimiz kanda da olsa Muzafferimizin bu anlamlı, bu önemli, bir o kadar da değerli gününde yanında olmak bir necibedir, bir vazifedir. Bu açtığı ekmek teknesinin ve bir o kadar da ben yeni şeyleri yerli ve milli bir anlayışla hem ülkemize hem dünyaya sunma anlamında da önemli bir adım gördüğüm için buradayım. Özellikle dil programı noktasında, hem bakanlık bünyesine de arz ettiğimiz, bakanlığında çok olumlu görüşler sarf ederek tavsiye ettiği nokta da geldik.

Londra’ya da gitmiştik.  Orda nasıl bir sektör oluşturulduğunu, dilin öğretilmeyerek nasıl paylaşıldığını İngiltere tarafından görmüş biri olarak söylüyorum. Bu geliştirilen yeni modelin bir yayın evi çatısı altında hizmete sunuluyor olması da anlamlı. Ama tamamen özgün, bu toprakların yetiştiriş olduğu bir metodla İngilizce ve pek çok dili kolay ve rahat öğrenme imkanına kavuşmuş olacağız. Biz eğitimciyiz. İşimiz eğitim, gücümüz eğitim. Eğitim de asıl unsuru varmak istediği nokta, ‘insanı bulunduğu noktadan bir üst noktaya nasıl taşırız’ı en az emekle en çok faydayı nasıl kazanırızı sağlamaktır” şeklinde konuştu.

Davetliler DKM’yi gezdiler ve Muzaffer Uzun’u tebrik ettiler, başarılarının devamını dilediler.

Editör: TE Bilişim