Denizli Haber - Bu sene 9. su düzenlenen 'İş Dünyasında Hedef: Girişimcilik ve Liderlik' konferansı Pamukkale Üniversitesi İşletme Topluluğu Tarafından Hasan Güngör Sergi Salonunda gerçekleştirildi. Konferansa Pamukkale Üniversitesi Rektör Yardımcısı İbrahim Kısaç, Denizli Ticaret Odası Başkanı Uğur Erdoğan, Sadık Grubu Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Oktay Mersin, Tabea Baklavaları Kurucusu Abdullah Tatar konuk olarak katılırken; konuşmacılar Sütaş Grubu Yönetim Kurulu Başkan Vekili Serpil Varel, İnci Holding Yönetim Kurulu Üyesi Perihan İnci, Pamukkale Üniversitesi İşletme Bölüm Başkanı aynı zamanda İşletme Topluluğunun Danışmanı Prof. Dr. Sabahat Bayrak Kök, Koç Holding Perakende Direktörü Tanıl Akçaoğlu ve dünyaca ünlü Opera Sanatçısı Hakan Aysev oldu. Sadık Grubu ana sponsorluğunda gerçekleşen etkinlikte  Lezzita ve Tabea Baklavaları da sponsor desteği oldu. Etkinlikte bir çok öğrencinin CV'si toplanırken, katılımcılara sertifikaları verildi.

Açılış konuşmasını Pamukkale Üniversitesi İşletme Topluluğu Başkanı Mehmet Çankal yaptı. Çankal, ”Paü İşletme Topluluğu ilkeli, azimli geleceğe sağlıklı bakabilen ve nitelikli bireyleri iş dünyasına kazandıran bir ailedir” dedi.

Konferansın ilk konuşmacısı İnci Holding Yönetim Kurulu Üyesi Perihan İnci oldu. ”Hayat, siz ona karşı nasıl durursanız size onu verir” sözü ile konuşmasına başlayan İnci, iş hayatı ile ilgili bilgi ve tecrübelerini paylaştı. Koç Holding – Otokoç Otomotiv Ford ve Volvo Perakende Direktörü Tanıl Akçaoğlu’da “Biz sınırsız düşünceye fırsat yaratıyoruz” diyerek, öncelikle gençlerin kendilerine çok güveniyor olması gerektiğini belirtti. Konuşmacılara Sadık Tarım Kurucu ve Yöneticisi Ümran Mersin tarafından Sadık Tarım zeytinyağı ve balı ile Tabea Baklavaları Kurucusu Abdullah Tatar tarafından geleneksel baklava hediye edildi. Konferansa verilen kısa arada Lezzita’nın öğrenciler için hazırlamış olduğu bir sandviç ile Denizli Gazozu ikram edildi. Ikinci bölümün konuşmacıları Sütaş Grubu Yönetim Kurulu Başkan Vekili Serpil Varel, PAU İşletme Topluluğunun Danışmanı Prof. Dr. Sabahat Bayrak Kök ve dünyaca ünlü Opera Sanatçısı Hakan Aysev oldu.

Editör: TE Bilişim