Kediler oldukça hassas canlılar olup doğru ve kaliteli mamalar ile beslenmediklerinde ciddi sağlık sorunları yaşarlar. Kedinizin sağlıklı bir şekilde beslenmesini istiyorsanız Pet İhtiyaç ile aradığınız markalara ulaşabilirsiniz. En popüler, en çok beğenilen ve tercih edilen Royal canin gibi pek çok kedi maması markasına makul fiyatlar ile ulaşmak için hemen Petihtiyac.com’u ziyaret edebilirsiniz!

En Kaliteli Kedi Maması Hangisi?

Kedi severlerin en çok merak ettiği konulardan birisi kedilerin beslenmesi için en kaliteli kedi maması markasıdır. Bu soruya tek bir mama markasını söylemek yerine, kaliteli mama markalarını kalitesiz mamalardan ayırmanızı sağlayacak taktikler paylaşalım:

  1. Kedinizi Doğru Tanıyın

Kediler keyiflerine düşkün canlılar olduklarından sevdikleri yiyecekleri tüketmeye meyilli olurlar. Kedinizin sevdiği yiyecekleri göz önünde bulundurarak bu aromaları tespit etmeye çalışın. Örneğin, eğer kediniz somon seviyorsa somon aromalı mama üreten kuru kedi maması markaları arasından seçim yapın.

  1. Mama İçeriğini Kontrol Edin

Her ne kadar bir mamanın üzerinde kediniz için en iyi, en kaliteli mama olduğu yazsa da bu her zaman hakikati yansıtmayabilir. Bu nedenle en doğru kedi mamasının tespit edilmesi için içeriğinin incelenmesi elzemdir. Mamaların içerik bakımından yavru, yetişkin ya da kısır kedi için ideal oranda besin içerip içermediğini inceleyin. Ayrıca eğer kedinizin alerjisi varsa mama içeriklerini iyice inceleyerek alerjisini tetiklemeyen, anti-alerjik mamaları tercih edin. Yağ oranı bakımından çok yüksek olmayan, tahıl içermeyen, kedilerin ihtiyaç duyduğu mineralleri içeren mamaları tercih etmenizi öneririz.

  1. Kedinizin İhtiyaçlarına Uygun Markalar Seçin

Seçeceğiniz mamanın markası ve ürünü kedinizin yaşına, cinsiyetine, kilosuna ve özel bir rahatsızlığının olup olmamasına göre değişim gösterecektir. Örneğin yavru kediler daha fazla enerjiye ve besine ihtiyaç duyduklarından yavru kedi maması ile beslenmeleri gerekir. Yine eğer kediniz çok kiloluysa bu durumda light kedi mamaları sunan markalardan yana oyunuzu kullanmanızı öneririz.

  1. Yorumları İnceleyin

Bir ürünün kalitesini gösteren en önemli faktör yorumlardır. Satın almayı düşündüğünüz kedi maması markalarını belirledikten sonra bu markalar hakkında yapılan yorumları inceleyin. Böylelikle bu kedi maması markalarıyla beslenen kedilerin durumu hakkında detaylı bilgi alabilirsiniz. Yine yapılan yorumlardan kedinizin alerji gibi özel bir durumu varsa mama tavsiyesi alabilirsiniz.

En Kaliteli Kedi Maması Markaları Pet İhtiyaç’ta

Kediniz için en doğru mama markasını seçmek için Pet İhtiyaç’taki onlarca markayı detaylı bir şekilde inceleyebilirsiniz. Markaların sunduğu balıklı, tavuklu, etli, hindili ve daha pek çok farklı aromaya sahip mama arasından kedinizin yaşı, cinsiyeti ve mevcut durumuna göre en doğru seçimleri kolaylıkla yapabilirsiniz. Hızlı teslimat, güvenilir alışveriş seçenekleri ve pet dostu hizmet anlayışı ile Pro plan ve daha pek çok popüler kedi markasına makul fiyatlarla ulaşabilirsiniz!

Editör: TE Bilişim