Anne eliyle yapılmış gibi, çıtır çıtır dokusu ve inanılmaz lezzeti ile ev baklavası mı arıyorsunuz? Pürtat Baklava bol cevizli, eşsiz lezzetli ve ekonomik ev baklavaları ile hem cebinizi hem de yüzünüzü güldürecek bir hizmet sunmaktadır.

Ev Baklavası Sipariş

Özellikle bayramlarda ve özel günlerde annelerimizin bin bir emekle açtığı, saatlerce uğraştığı baklavaları tatmayanımız yoktur. Annelerimizin elinin lezzeti ile bayramlarımıza ayrı bir şölen katan ev baklavaları günümüzde en çok rağbet gören baklava türlerinden birisidir. Eğer çocukluğunuza dönmek ya da bu mis kokan, eşsiz lezzetli baklavayı kaliteli bir adresten almak istiyorsanız gözünüz kapalı Pürtat Baklava’yı tercih edebilirsiniz.

Ev Baklavası Özellikleri

Kaliteli bir ev baklavasının pek çok püf noktası vardır. Bu püf noktaları uygulayarak sizlere anne baklavaları sunan Pürtat Baklava, alıştığınız baklava lezzetini sofralarınıza taşımaktadır:

  • Ortalama olarak 45 kat, incecik açılmış baklava yufkasından yapılır. Baklava ustalarının ustalığını konuşturduğu ev baklavası böylelikle çıtır çıtır ve inanılmaz lezzetli bir baklava olarak sizlere sunulur.
  • Bol cevizli bir üründür. Böylelikle çıtır çıtır baklava yufkasının lezzetinin yanı sıra bol ceviz lezzetini tatmanız sağlanır. Eğer cevizi çok seviyorsanız kesinlikle ev baklavasına bir şans vermelisiniz!
  • İçerisindeki tüm malzemeler yöresinden getirtilir. Böylelikle gerçek Antep lezzeti sofranıza taşınır.
  • Ev baklavasını bu kadar lezzetli yapan şey ev baklavası tarifi içerisinde doğal malzemeler olmasıdır. Annelerimiz her evde bulunan malzemelerle bu baklavayı büyük emek vererek yapmaktadır. Pürtat Baklava, tarife sadık kalarak doğal ve katkısız maddelerden baklavalar üretir. Ev baklavası içerisinde baklavalık yağ, şeker, ceviz, limon suyu ve özel buğday unu ve nişastası kullanır.
  • Mekik dilimler halinde kesilir. Anne baklavaları mekik dilim şeklinde yapıldığından hem görünüm hem lezzet olarak özlediğiniz ev baklavalarına ulaşmanız sağlanır.
  • Ortalama olarak bir tepside 66, bir kiloda ise 20 ile 22 dilim arası baklava sunulur. Bol porsiyonlu ürünleri ile Pürtat Baklava sofraları şenlendirecek bir hizmete imza atar.
  • İdeal sıcaklıkta fırında üstü altın sarısı olana kadar pişirilir. Böylelikle altın baklava da denilen, baklavanın en çıtır ve en lezzetli hali sofralarınızı donatır.
  • Ürünleri sipariş ettikten sonra taze olarak paketlenir ve sizlere sunulur.
  • Kuru ve serin yerde saklamanız koşuluyla baklavaları 10 gün içinde tüketebilirsiniz. Uzun ömrü, ev baklavalarını bozulacak korkusu olmadan istediğiniz zaman yemenizi sağlar.

Ev Baklavası Fiyatları

Pürtat Baklava kalite ve lezzetine kıyasla oldukça uygun, avantajlı fiyatlarla baklavalarını sunmaktadır. Ürünler stokta olmasa bile sipariş üzerine istediğiniz ürünler hazırlanarak sizlere ulaştırmaktadır. İster Türkiye’de ister yurtdışında yaşıyor olun hemen ev baklavası satın al işlemi ile ev baklavalarınızı istediğiniz porsiyonda satın alabilirsiniz. Sizi çocukluğunuza döndüren, anne eli değmişçesine lezzetli ve çıtır çıtır olan ev baklavaları için hemen https://www.purtatbaklava.com’u ziyaret edin.

Editör: TE Bilişim