Türkiye Cumhuriyeti’nin kuruluşunun 95. Yıl dönümü 19.10.2018 tarihinde Güney Ege Sanayi ve İş Dünyası Federasyonu(GESİFED) tarafından organize edilen Candan Erçetin Konseri eşliğinde coşkuyla kutlandı.

Gecede açılış konuşmasını yapan GESİFED Yönetim Kurulu Başkanı Aysun Nalbant;  Güney Ege Sanayi ve İş Dünyası Federasyonu, 2012 yılında Aydın-Denizli-Muğla bölgesinde YENİ BİR HİKAYE ile yola çıkan, bünyesinde 10 iş dünyası derneği ve 1.500 iş insanını barındıran, Türkiye’nin demokrasiye-çağdaşlığa-toplumsal kalkınmaya adanmış bölgenin önder STK’larını ve yine bir diğer ulusal marka TÜSİAD’ ı üye olarak barındıran büyük bir ailedir. Bu ailenin, kuruluş bildirgelerindeki temel amaç cümlesi: “Atatürk ilke ve İnkılaplarına bağlı kalmak ve bu sadakatle ülkenin sınai, ticari, sosyo-ekonomik, eğitim ve kültür düzeyinde demokratik ve planlı bir şekilde gelişmesini sağlamaktır”  diyerek konuşmasına başladı.

Bu özel geceyi unutulmaz kılmak için GESİFED Yönetim Kurulu Üyeleri tarafından seslendirilen HOŞ GELİŞLER OLA şarkısı büyük bir coşku ile dinlendi. Sonrasında geceye sponsorluk yapan firma temsilcilerine plaketleri takdim edildi. Takdim edilen plaketler, BODRUM SAĞLIK VAKFI Seramik Atölyesinde eğitim gören engelli öğrenciler tarafından üretilmiştir.  GESİFED üyesi, Bodrum Esnaf Sanayici ve İş Adamları Derneği (BESİAD)’nin destek verdiği BODRUM SAĞLIK VAKFI, Engelli bireylere çeşitli hizmetler sağlayan bir vakıftır. Bu gecede klasik plaketlerden daha orijinal ve daha anlamlı plaketler sponsorlarla buluşmuş oldu.

Ayrıca geceye DENİZLİ ENGELLİ SPOR KULÜBÜ yöneticileri ve oyuncuları GESİFED’in misafiri olarak katıldı.

 Ardından sanatçı Candan Erçetin’in sahne alması ile birlikte konser başladı. Konser arasında Candan Erçetin ile FEDERASYON YÖNETİM KURULU ÜYELERİ, FEDERASYON KURUCU BAŞKANI, FEDERASYON GEÇMİŞ DÖNEM BAŞKANI, FEDERASYONA ÜYE OLAN DERNEKLERİN FEDERASYON YÖNETİM KURULUNDA BULUNMAYAN BAŞKANLARI, DENSOR üyesi olan GESİFED Delegesi sahneye davet edilerek birlikte kutlama pastası kesildi. Pasta kesimi sonrasında konser devam etti. Sanatçıya eşlik eden üyeler geceyi coşkuyla tamamladı.

Editör: TE Bilişim