Çameli Kaymakamı Jandarma ile birlikte trafik denetimine katıldı.

Kurban Bayramı tatili nedeniyle artan trafik nedeniyle Denizli İl Jandarma Komutanlığı trafik denetimleri ne üst seviyeye çıkardı.

Bu kapsamda trafik denetimlerini sürdüren Çameli İlçe Jandarma Komutanlığı trafik timlerinin denetimine Çameli Kaymakamı Didem Dınç de katıldı.

2019 yılı Kurban Bayramı’nda İçişleri bakanlığınca “Hayatı korumak için kemerin ses getirsin” kampanyasını anlatan Kaymakam Didem Dınç trafik timi ile birlikte sürücülerin emniyet kemeri takıp takmadığını kontrol etti sürücü ve yolculara emniyet kemerinin önemini anlatarak konu hakkındaki broşürleri dağıttı.

Sürücü ve yolcuların bayramını kutlayan ve şeker ikramında bulunan Kaymakam Didem DINÇ ve jandarma personeli arka koltukta oturanlar dahil araç içerisindeki herkesin kemerlerini taktırarak Yollarına devam etmelerini sağladı.

Dağıtılan broşürler de yer aldığı gibi 31 ağustos 2019 tarihine kadar devam edecek olan “Hayatı korumak için Kemerin ses getirsin” kampanyası kapsamında çekilen kısa film #kemerinsesgetirsin etiketiyle Twitter /trafikegm adresinde paylaşanlardan en çok beğeni alan 100 kişiye Scooter ve kask hediye edileceği bildirildi.

Editör: TE Bilişim