Denizli Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası (SMMO) 25-26 Mayıs’ta Olağan Genel Kurulu’nu gerçekleştirecek. Yaklaşan seçim öncesinde Bağımsız Meslek Grubu Başkanı Ali Osman Horzum seçim koordinasyon merkezini açtı.

Denizli Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası’nda (SMMO) 25-26 Mayıs’ta seçim heyecanı yaşanacak. Olağan Genel Kurul’da 5 grup başkanlık için yarışacak. Bin 238 üyenin sandık başına gideceği Genel Kurul 25 Mayıs’ta Bereketler Toplantı Salonu’nda gerçekleştirilecek. Seçim ise 26 Mayıs’ta Oda’da yapılacak. Seçimde ayrıca 5 disiplin kurulu, 3 denetleme kurulu ve 20 üst birlik delegesi belirlenecek. Yaklaşan seçim öncesinde Bağımsız Meslek Grubu Başkanı Ali Osman Horzum 15 Mayıs Mahallesi’nde seçim koordinasyon merkezinin açılışını gerçekleştirdi. Açılışa çok sayıda serbest muhasebeci ve mali müşavir ile davetliler katıldı. Seçim ofisinin açılış kurdelesini kesen Horzum; “Meslektaşlarımın ‘bir dönem daha başkan olmanı istiyoruz’ demeleri üzerine yeniden aday oldum. Bu dönemin sonunda kazanacağımıza inanıyorum. Başkan olsam da olmasam da benim bu yarışa son girişimdir. Bundan sonraki süreçte artık bayrağı gençlere devretmenin zamanı gelmiştir. Seçildiğim takdirde sadece grubumuzun değil, tüm meslektaşlarımın başkanı olacağım. Herkese aynı yakınlıkta olacağım” dedi.

“ORTAK AKIL, BİRLİKTE YÖNETİM ANLAYIŞIYLA ÇALIŞMAYA DEVAM”

Projelerinden de söz eden Horzum; “Bağımsız Meslek Grubu’nu 2016 yılında kurmuştuk. O dönem meslektaşlarımızın teveccühü ile başkanlık görevi nasip oldu. Başkan olduğumda 11 proje ile yola çıkmıştık. 8’ini gerçekleştirdik. Bu dönemde gerçekleştiremediğimiz 3 projeyi hayata geçireceğiz. Mali müşavirlerin bekleyen yapısal sorunları var. 3 projemiz de Meclis’te, yasa ile çözülecek projeler. Yerelde yapılabilecek pek çok projeyi yaptık. Odamızda mali disiplini ve adalet duygusunu sağladık. Odayı bir grubun olmaktan çıkarıp bin 238 üyenin odası yapmayı başardık. Yeni dönemde de başkan olduğum takdirde ortak akıl, birlikte yönetim anlayışıyla çalışmalarımıza devam edeceğim” diye konuştu.

Editör: TE Bilişim