Denizli Haber - Denizli İŞKUR İl Müdürlüğü yetkilileri, SGK ( Sosyal Güvenlik Kurumu) ve AFAD( Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı) bünyesinde Sosyal Çalışma Programı kapsamında çalışan öğrencileri yerinde ziyaret etti. Öğrencilerin sorularını yanıtladı; görüş ve önerilerini dinledi.

Sosyal Çalışma Programı kapsamında çalışan öğrencilere, kendilerini çalıştığı kurumda etkin ve verimli bulup bulmadıkları ve SÇP hakkında düşünceleri soruldu. Öğrenciler ‘’ kurumun işleyişini bu program sayesinde görme fırsatı bulduklarını ve işe severek geldiklerini söylediler. Bu program sayesinde verilen işleri yapma gibi sorumlulukların, kendilerini hayata hazırladığını ifade eden öğrenciler, çalıştıkları kurumun bir parçası olmanın verdiği mutluluğu anlattılar.

Ziyaret sonrası değerlendirmelerde bulunan İŞKUR yetkilileri, SÇP kapsamında çalışma yapan kurumların da öğrencilerin çalışmalarından memnun kaldıklarını belirtirken, “Ülkenin geleceği olan gençlerin hayallerine ulaşması için çalışmayı sürdürerek öğrencileri desteklemeye devam edeceğiz” açıklamasında bulundular.

Editör: TE Bilişim