Denizli Haber - İŞKUR Kampüs Hizmetleri kapsamında mezuniyet sonrası öğrencilerin, iş bulmalarını kolaylaştırıcı eğitim programını hayata geçirmek amacıyla Denizli Çalışma ve iş Kurumu İl Müdürlüğü ile Pamukkale Üniversitesi Rektörlüğü arasında imzalanan işbirliği Protokolü kapsamında, 2021/2022 eğitim öğretim yılında çeşitli bölümlerden çok sayıda öğrenci iş arama becerileri eğitiminden faydalanma fırsatı buldu.

İŞKUR’da görevli İş ve Meslek Danışmanları/İş Kulübü Liderleri aracılığıyla gerçekleştirilen iş arama becerileri eğitiminde, ağırlıklı olarak mezun aşamasındaki öğrencilerin işgücü piyasasına hazırlanabilmeleri için işveren görüşmeleri/mülakat teknikleri, kurum faaliyetleri, iş arama yöntemleri, işgücü piyasasının tanınması, doğru ve etkili özgeçmiş hazırlanmasına yönelik öğrencilere bilgilendirmeler yapılıyor.   

2021/2022 eğitim öğretim yılı boyunca İŞKUR Kampüs hizmetleri kapsamında eğitime katılan öğrencilere, katılım sertifikaları törenle verildi. Törene katılan öğrencilere sertifikaları Pamukkale Üniversitesi yetkilileri ve Denizli Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürlüğü yetkilileri tarafından takdim edildi. 

Törene katılan Denizli İŞKUR yetkilileri ve Pamukkale Üniversitesi Öğretim Üyeleri, “ Bu sene başlattığımız çalışmalarda öğrencilerimize verimli hizmet sunma şansımız oldu. 2022-2023 eğitim öğretim yılında da İŞKUR Kampüs hizmetleri titiz ve gayretli çalışmalar ile devam edecek” dedi. Törene katılan öğrenciler ise “ Eğitimden önce ve eğitimden sonra diye kendimizi değerlendirdiğimizde; bu eğitim bizim için tam da olması gereken bir eğitim imiş. Kendimizi güncellenmiş ve daha özgüvenli hissediyoruz. Bize bu hizmeti sunmak için emek harcayan Denizli İŞKUR yetkililerimize ve üniversitemizin değerli hocalarına teşekkür ediyoruz” dedi.

Sertifikaların takdim edilmesinin ardından tören sona erdi.

Editör: TE Bilişim