Gül Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencileri Tuana Yıldız, Gülizar Soy ve Buse Aydoğan’dan 5 gündür haber alınamıyor. Ailelerinin kayıp başvurusunda bulunduğu liseliler, her yerde aranıyor. 11. Sınıf öğrencisi Tuana Yıldız ile okul arkadaşları, Gülizar Soy ve Buse Aydoğan’ın Perşembe günü ortadan kaybolduğu belirtildi. Aileler kızlarına ulaşamayınca hemen polise giderek kayıp başvurusunda bulundu. Kayıp kızlardan Tuana Yıldız’ın annesi olan Emine Aslan, kızının 20 Şubat Perşembe günü öğleden sonra kaybolduğunu ve bunun üzerine gidip bizzar başvuruda bulunduğunu aktardı.

ATV’de yayınlanan Müge Anlının programına bağlanan anne kızlarının Denizli’ye gittiklerinde oradan da Sarayköy’e minibüsle giderken görüldüklerini ifade etti.

KENDİ ARALARINDA KONUŞMUŞLAR

Kayıp kızların annelerinden bir tanesi ise Müge Anlı’nın programına konuk oldu. Anne programda kızlarının whatsapp görüşmelerinden bahsederek, programda kızların kaçma planı yaptığı konuşmaları okudular.

Konuşmalarda kızların kendi aralarında 'Çok uzak oralar', 'İzmir'e gidelim. İzmir'i düşünüyorum. Çok merak ediyorum', 'İzmir yolu ne taraf oraya kadar gitmemiz lazım', 'Kanka ben de korkuyorum ama kararlıyım', 'Bari para biriktirelim', 'Dileniriz' gibi konuşmalar yaptıkları ortaya çıktı.

Editör: TE Bilişim