Denizli Haber - Vatandaşın her koşulda yardımına koşan ve yanında olan Türk Kızılayı Denizli Şubesi, belediyeler tarafından belirlenen ihtiyaç sahiplerine yardım eli uzatmaya devam ediyor. Acıpayam ilçesinde başlayan ve devam eden gıda kolisi yardımına Buldan ilçesi ve şehir merkezi de eklendi. Vefa Destek Grubu ile uyum içinde çalışan Kızılay ekipleri, ihtiyaç sahibi hanelere tek tek ulaşıyor.

İhtiyaç sahiplerine hızlı bir şekilde ulaştıklarını söyleyen Türk Kızılayı Denizli Şube Başkanı Adem Salih Deniz, “Yardıma ihtiyacı olan kim varsa, Kızılay her zaman yanlarında. Zor zamanlar geçirdiğimiz bugünlerde yardıma ihtiyacı olan herkese el uzatmak için ekiplerimiz hızlı bir şekilde çalışmaya devam ediyor. Acıpayam’da başlayan dağıtımlarımıza devam ediyoruz” ifadelerine yer verdi.

Vatandaşların birbirine yardımlarında da köprü görevi gördüklerini anlatan Başkan Deniz, “150 yıldır halkımızdan aldığımız destek ile ihtiyaç sahiplerine ulaşıyoruz. Hayırsever vatandaşlarımız Kızılay’a bağış yapıyor. Bizler de bu bağışları yerine ulaştırıyoruz” dedi.

Editör: TE Bilişim