Denizli Haber - “Güvenli eviniz” sloganıyla yaklaşık 3 yıldır koşu yolu üzerinde hizmet veren Lariva Kafe Restoran, modern mimari dekorasyonunu koruyarak ve her yıl kendini yeniliyor. 3 yıldır misafirlerine ev sahipliği yapan ve Denizli’de marka bilinirliği olan bir restoran olarak hizmete devam ediyor.

Muhteşem koşu yolu manzarası ile huzuru sunan Lariva restoran, kahvaltı, brunch, öğle yemeği ve akşam yemeği seçenekleriyle, günün her saatinde vakit geçirebilecek bir durak haline geliyor. Modern tasarlanmış yapay ve gerçek çiçeklerle düzlenmiş balkon ve terasında misafirlerine özel anlar yaşatan Lariva Kafe Restoran, kendinize ve sevdiklerinize unutulmaz anlar sunuyor.

LARİVA ŞEFLERİNİN YARATICILIĞI UNUTULMAZ LEZZETLER SUNUYOR

Ev yapımı fermente soğuk içeceklerden, özel şuruplara, kombucha gibi bağışıklık sistemine sayısız fayda sağlayan özel bitki çaylar ile mönüsündeki özenle seçilmiş mevsimin en taze lezzetleri ön planda olan Balıklar, etler, sebzeler en doğru üreticilerden temin ediliyor. Kişiye özel tat ve lezzet duygusunun oluştuğu lariva şeflerinin yaratıcılığı ve farklı pişirme yöntemleriyle harmanlanmış yöresel Türk yemekleri, keyifli anlara eşlik ediyor. Lariva sadece yemekleriyle değil şık sunumları ve servis kalitesiyle de müşterilerini etkiliyor. Lariva’da kaliteden asla ödün verilmiyor. Lariva’da fiyatlar cep dostu olurken, akşam iş çıkışı stres atmak isteyenlerin uğrak yeri haline geliyor.

LARİVA RESTORAN, YÖRESEL VE ULUSLARARASI MUTFAKTA DA İDDİALI

Menüsünde enfes mangal çeşitleri ile göz kamaştıran Lariva Kafe Restoran, mangal çeşitlerinin yanında steak etler, pide ve pizza çeşitlerini de müşterilerine sunuyor. 'Ben bugün mangal yemeyeceğim' diyenler için de ev yapımı çok özel olarak hazırlanmış görkemli ve lezzetli Lariva Gurme Burger çeşitleri, yöresel kahvaltılar, kahvaltı aperatifleri, tostlar, salata çeşitleri, beyaz etler, makarnalar, noodleler, wraplar, tacolar, quesadillalar’da menü de bulmak mümkün. Menünün en özelleri yöresel yemekleri arasında: Steak bonfile etler, Kayseri Mantısı, Manisa Kebabı, Et Çökertme, Tavuk Çökertme, Kiremitte Tavuk, Kiremitte Köfte, Fırında Mantar Soslu Tavuk Graten, Limonlu Kurban Kavurma, Saç Kavurma, Cızbız Lokum’da bulunuyor.

Lariva restoran doğal malzemelerin, yerel ve sürdürülebilir ürünlerin kullanıldığı, sağlıklı ve zinde bir lezzet deneyimi sunarken, koşu yolu manzarasıyla da şehrin karmaşasından bir adımda uzaklaşmak ve dinlenmek için ideal bir alternatif sunuyor.

YILDIRIM, “HEDEFİMİZ 5 YILDA TÜRKİYE GENELİNDE 25 RESTORAN”

Amaçlarının 5 yılda 25 restoran açmak olduğunu söyleyen Lariva Kafe Restoran Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Yıldırım, “Pandemi kuralları ve belirsizliğin olduğu bir dönem olduğu içinde gerçekten ciddi zorluklarla karşılaştık. Bu zorluklara rağmen, kendimize ve projemize olan inancımız dolayısıyla durmadık. Burada bir mekândan çok Denizli halkının bildiği bir MARKA inşa ettik. Bunun sonucunda da başarılı ve cidden güzel geri dönüşler aldığımız bir restoran olarak misafirlerimizi ağırlamaya devam ediyoruz.

Pandemi sürecinin devam ettiği bu süreçte, covid19 virüsünün hayatımızdan bir anda çıkaramayacağımızın bilinciyle hareket ediyoruz. Pandemi sonunda yemek ağırlıklı restoranların ayakta kalacağı bilinci ve tecrübesi ile yeni şubeler açmak için çalışmalarımızın devam ediyor, kalkınma planımızda hedefimiz her yıl Türkiye genelinde franchising yöntemiyle 5 restoran açmak. 5 yıllık kalkınma planımızda ise 25 gastronomi restoranı ile hizmet vermek için çalışmalarımızı tamamladık. İŞİMİZİ ÇOK SEVİYORUZ” dedi.

Editör: TE Bilişim