Kontrolden çıkan süt tankerinin kaza anı güvenlik kamerasında Tekeri patlayan tanker kontrolden çıkarak orta refüje girdi.

Denizli'de tekeri patladıktan sonra kontrolden çıkıp orta refüje girip aydınlatma direğini yıkarak duran süt tankerinin kazası anbean güvenlik kameralarına yansıdı. Kontrolden çıkan süt tankerinin kaza anı güvenlik kamerasında

Tekeri patlayan tanker kontrolden çıkarak orta refüje girdi

Denizli'de tekeri patladıktan sonra kontrolden çıkıp orta refüje girip aydınlatma direğini yıkarak duran süt tankerinin kazası anbean güvenlik kameralarına yansıdı.

Edinilen bilgilere göre, olay Güney ilçesinde meydana geldi. Denizli'den ilçeye süt toplamaya gittiği belirtilen ve sürücüsünün ismi henüz tespit edilemeyen 09 CBD 91 plakalı süt tankerinin sol ön tekerleği seyir halindeyken büyük bir gürültü ile patladı. Ardından sürücüsünün kontrolünü kaybettiği tanker kontrolden çıkarak yol ortasında refüje girip aydınlatma direğine çarptı. Çarpmanın etkisi ile direk yerinden sökülerek devrildi. Kaza esnasında tankerin önünde aracın olmaması ve karşı şeride değil de orta refüje girmesi olası bir faciaya önledi. Görenleri dehşete düşüren kaza anbean bir iş yerinin güvenlik kameralarına yansıdı.

Kaza sonrası tankerde ciddi miktarda maddi zarar meydana gelirken ayrıca önceden toplanan sütlerde yere akarak ziyan oldu.

Ölen yada yaralanın olmadığı kaza ile ilgili soruşturma başlatıldığı bildirildi.

Editör: TE Bilişim