Denizli Haber - Türk Kızılay Denizli Şube Başkanı Adem Salih Deniz, Suriye’de görev yapan Kızılay personeline açılan çapraz ateş sonrası bir personelin şehit olduğu ve bir personelin ise yaralandığı saldırı ile ilgili başsağlığı ve kınama mesajı yayınladı.

Konu ile ilgili açıklama yapan Başkan Deniz, “Suriye’nin Çobanbey - El bab bölgesinde görevli personelimizin de içinde bulunduğu seyir halindeki Kızılay aracımıza plakasız iki araç içeresinden yüzleri maskeli ve kamuflaj kıyafetli kişiler tarafından çapraz ateş açılmıştır. Elim olay sonucu bir personelimiz şehit olurken, bir personelimiz ise yaralanmıştır. Şehidimize Allah’tan rahmet, yakınlarına başsağlığı diliyor; yaralı görevlilerimize de geçmiş oldun dileklerimizi iletiyoruz” dedi.

Başkan Deniz, son olarak “Yardıma ihtiyacı olan vatandaşlara yardım eli uzatarak din, dil, ırk ayrımı yapmaksızın tüm ihtiyaçlarına cevap veren, Türk Kızılay ekibine düzenlenen alçakça saldırıyı kınıyorum. Dokunulmazlığı bulunan ve Uluslararası Hukukla korunması gereken ekibimize saldırıda bulunan zalimlerin, en kısa zamanda yakalanacağından hiçbir kuşkumuz yoktur” dedi.

Editör: TE Bilişim