Memur-Sen İl Temsilcisi Eğitim-Bir-Sen Denizli 1 Nolu Şube Başkanı Kazım Tefçi oldu.

Memur-Sen İl Temsilcisi Osman Tavşan’ın Ak Parti Milletvekilliği aday adaylığını nedeniyle istifa etmesinden sonra, boşalan koltuğa Eğitim-Bir-Sen Denizli 1 Nolu Şube Başkanı Kazım Tefçi seçildi.

Konuyla ilgili bir açıklama yapan Başkan Tefçi; birlik ve beraberlik içerisinde kararlı adımlarla güvenli yarınlara yürüyeceklerini belirterek sözlerine şöyle devam etti;

‘Memur-Sen bir sevda, hak ve özgürlük hareketidir. İlimizde 15 binin üzerinde ve Türkiye’de 1 milyon üye sayımızla erdemli ve soylu mücadelemizi kararlı adımlarla güvenli yarınlara taşıyacağız. Çünkü biz kamu görevleriyle aynı dili konuşuyoruz. Türkiye'yi kuşatan, milletle kucaklaşan erdemliler hareketi olarak, üyelerimize, milletimize, ülkemize, ümmetimize ve insanlığa karşı sorumluluklarımız var.

Memur-Sen olarak, dinine, rengine, ırkına bakmaksızın mazlumların, masumların, mağdurların yanında olmaya, zalimlerin karşında durmaya devam edeceğiz. Emek ve özgürlük mücadelemiz daha güçlü şekilde sürecek.

Geçmişte Memur-Sen yönetiminde bulunan başkanlarımızın bıraktığı emaneti daha ileriye taşıyacağız. Bize bu görevi tevdi eden Memur-Sen İş kolları Başkanlarımıza ve Genel Merkezimize şükranlarımı sunuyorum’ diyerek sözlerini tamamladı.

Editör: TE Bilişim