Denizli Haber - Denizli’de bulunan üretim merkezine gelen tarihçi ve seyahat yazarı Saffet Emre Tonguç ve beraberindeki heyet MİESPİGA Ürünlerini yerinde gördü. Ziyaret sırasında MİESPİGA Markasının çok kaliteli ve başarılı bir ürün yelpazesinin bulunduğunu kaydeden Tonguç, “Bu ürünler dünyanın her yerinde büyük beğeni toplar. Tam anlamıyla dünya ile yarışan bir marka olmuş MİESPİGA. Ziyaret sırasında bizimle olan tüm misafirlerimiz ürünlere hayran kaldık” dedi.

MİESPİGA markasının kurucu ortaklarından Gülin Akman’da ziyaretten duyduğu mutluluğu dile getirerek, “Sayın Şeref Arpacı ile Mart 2020 tarihinde kurduğumuz MİESPİGA’nın markalaşma yolunda hızla ilerlediğini kaydetti. MİESPİGA’nınhikâyesini anlatan Akman, şunları söyledi: “MİESPİGA İsmi üzerinde taşıdığı bereketi, dayanıklılığı ve doğallığı  temsil ediyor. Kızımın adından, Başak isminden aldık marka adımızı. MİESPİGA, ‘’Benim Başağım’’ anlamındadır.  Bir başak tanesinden dökülen her tane, toprak ananın koynundan yeni bir başak olarak yeşerir yeryüzüne. Başak, toprak ananın en güzel meyvesi, doğum ile yaşam döngüsünün sembolüdür. Bu isim bize şans getirdi”

Yüzde yüz Türk markası olduklarını vurgulayan Akman tüm ürünlerinde doğallığı ve şıklığı ön planda tuttuklarını kaydetti.Özel tasarımları ve yüzde yüz pamuktan üretilen ürünlerle; “Yumuşacık ürünlerimizle içinizde hissedeceğiniz pozitif yaşam enerjinizi ortaya çıkarıyoruz.Bebeğiniz ve sizin ihtiyacınız  olan her şeyi en ince ayrıntısına kadar düşünerek  üreten Miespiga, tasarımları ve kalitesi ile vazgeçilmeziniz olacak” dedi.  Akman,‘Renkli hayallerin dokunduğu  Miespiga’ya hepinizi davet ediyoruz’’ diye konuştu.

Editör: TE Bilişim