Zübeyde Hanım Anaokulu ve Okul Aile Birliği’ nin desteği ile “Minik Eller Biriktirir; Minik Yürekler Sevinir”  sloganı ile minik kalpleri sevindirerek çocuklarımıza umut oldular.

 Proje 01 Ocak 2019- 24 Mayıs 2019 tarihleri arasında özel yaptırılmış olan kumbaralardan toplanan bozuk paralarla gerçekleştirildi. Zübeyde Hanım Anaokulu proje bitiminde hastaneye oda bağışında bulunarak, PAÜ Hastanesi Çocuk Hematoloji Servisinde bir odanın tefrişini sağladılar.

PAÜ Hastanesi Başhekimlik makamında gerçekleştirilen törene PAÜ Hastanesi Başhekimi Prof. Dr. İbrahim Türkçüer,  Pamukkale Kaymakamı Hayrettin Balcıoğlu, Pamukkale İlçe Milli Eğitim Müdürü Reşat Erdoğan,  Zübeyde Hanım Anaokulu Müdürü Nuran Özbellek, Zübeyde Hanım Anaokulu Müdür Yrd. Mustafa Özkan, Okul Aile Birliği Başkanı Murat Yavuz katıldılar. Başhekim ve Zübeyde Hanım Anaokulu arasında imzalanan protokol sonrası Prof. Dr. İbrahim Türkçüer bağışlarından dolayı okul yönetimi ve okul aile birliğine teşekkürlerini iletti. İmzalan protokol sonrasında çocuk hematolojide yatan çocuklara hediyeler dağıtarak çocukların hem bayramlarını kutladılar hem de sohbet etme imkanı buldular.

Okul yönetimi de bu tür projelerinin devam edeceğini belirterek, her türlü destekleri için emeği geçen herkese teşekkürlerini bildirdiler.

Editör: TE Bilişim