Denizli Haber - 1993 yılından beri PAÜ’nün çeşitli kademelerinde görev yapan, binlerce öğrenci yetiştiren Necmi Özdemir, Şubat ayı sonu itibariyle emekliye ayrılıyor.

Pamukkale Üniversitesi’nin emektarlarından, çeşitli kademelerinde görev yapan ve sonunda PAÜ meslek yüksek okulu bünyesinde öğretim görevlisi iken yaş haddinden emekliye ayrılan Necmi Özdemir, PAÜ bünyesinde binlerce öğrenci yetiştiren bir eğitimci olarak, Şubat ayı sonu itibariyle emekliye ayrıldı. Eğitim camiasının emektarlarından olan Necmi Özdemir, Denizli Ticaret Lisesi bünyesinde görev yaparken, 1993 Yılında Mühendislik Fakültesinde Fakülte Sekreteri olarak başladı. Denizli Meslek Yüksekokulu, İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Fakülte Sekreteri olarak sürdürdü.

Derslere girdi. 1996 yılında kendi isteği ile Öğretim Görevliliğine geçerek Çivril Meslek Yüksekokulunun ilk hocaları arasına girdi.

Çivril, Honaz, Çal, Bozkurt, Denizli Meslek Yüksekokullarında Derslere girdi, Danışmanlıklar, Komisyon ve Bölüm Başkanlıkları yaptı.  Ardından PAÜ Denizli Sosyal Bilimler MYO ve Denizli Sağlık Hizmetleri MYO‘ da derslere giriyordu.

Editör: TE Bilişim