Denizli’de Sevil Kaynak Ortaokulun okul müdürü ve müdür yardımcısını darp ettiği iddia edilen aile adli kontrol şartı ile serbest bırakılmıştı. Darp eden aileden annenin tutuklandığı, baba ve diğer akrabanın Adliye'de tutuklanmasıyla ilgili işlemler sürdürüldüğü öğrenildi.

Geçtiğimiz günlerde Merkerkezefendi ilçesindeki Sevil Kaynak Ortaokulu'nda okuldan atılma kararı alınan 8.sınıf öğrenci K.B.Ö.(14), babası S.Ö., annesi S.Ö. ve amcası O.Ö.’nün okula gelerek, okul içerisinde okul müdürü Ahmet Ferit Akgün ile yardımcıları Yusuf Zengin ve Mestan Tarık Ertunç'i darp ediği iddia edildi. Okul polisi tarafından okuldan çıkarılarak gözaltına alınan K.B.Ö. , babası S.Ö., annesi S.Ö. ve amcası O.Ö. emniyetteki sorgularının ardından görevi başındaki kamu görevlisini darp, hakaret ve küfür suçlamalarından adliyeye sevk edilmiş ve K.B.Ö. savcılık ifadesinin ardından serbest bırakılırken, babası S.Ö., annesi S.Ö. ve amcası O.Ö. ise mahkemeye sevk edilmişti. Zanlılar, mahkemece adli kontrol şartıyla serbest bırakılmıştı.

Haklarında işlem yapılıp mahkemeye sevk edildikten sonra adli kontrol kararıyla serbest bırakılan üç şüpheli hakkında Denizli Cumhuriyet Başsavcılığı'nın Denizli Sulh Ceza Mahkemesi'ne itirazı üzerine tutuklama kararı verildi. Okuldan uzaklaştırılan öğrencinin annesi tutuklandı, babası ve diğer akrabası ise polis tarafından karar üzerine yakalandı. Şu an ikisinin de Adliye'de tutuklanmasıyla ilgili işlemler sürdüğü öğrenildi.

Editör: TE Bilişim