Denizli Haber - Aynı zamanda İçişleri Bakanlığımızın talimatlarıyla kurulan Açık Kapı Bürosu da vatandaşlarımızın her türlü taleplerinin alınması ve sonuçlandırılması noktasında İlçemizde hizmet vermiştir.

Vefa Sosyal Destek Grubunun en yoğun olarak hizmet verdiği 22 Mart - 07 Haziran 2020 tarihleri arasında Kaymakamlığa ulaşmak ve taleplerini iletmek isteyen vatandaşlarımızın kullanmış olduğu iletişim araçlarına bakıldığında, Pamukkale SYDV bünyesinde kurulan Whatsapp hattı, Kaymakamlığın sabit hatları, sosyal medya hesapları ve Açık Kapı uygulamasının olduğu görülmüştür.
346.000 nüfusa sahip ilçemizin sosyo-kültürel ve ekonomik yapısının birçok bölgede değişkenlik göstermesi, yüzölçümü, Kaymakamlık Vefa Sosyal Destek Grubunun yapmış olduğu faaliyetler, Kaymakamlığın vatandaşlarımıza sunmuş olduğu diğer hizmetler ile günümüzün teknolojik ve iletişim araçlarının gelişimi göz önünde bulundurulduğunda, vatandaşlarımızın Kaymakamlığımıza erişimlerinin daha da hızlandırılması için ek hizmetler ve araçlara ihtiyaç duyulduğu mütalaa edilmiştir.

ÇALIŞMA USULLERİ:

Whatsapp mesaj hattının etkin ve verimli bir şekilde işleyişini sağlamak için;

Vatandaşın göndermiş olduğu mesajın kaymakamlığa ulaştığını bildirmek için otomatik mesajla yanıt verilecektir.

Mesaj hattına gelen başvurular, Kaymakamlık Koordinasyon Merkezi tarafından en geç 7 iş günü içerisinde vatandaşın göndermiş olduğu mesaj numarası üzerinden cevaplandırılacaktır.

Mesaj hattına gelen mesajlardan üst makam tarafından görülmesinde yarar görülen özellikli başvurular en kısa sürede Kaymakamlık Makamı ile paylaşılacaktır.

Gelen mesajın içeriği her ne olursa olsun, mesaj içeriği ve mesaj gönderen kişinin bilgileri üçüncü kişi ve kurumlarla paylaşılmayacak olup sorumlu ve yetkili personel buna yönelik tedbirleri alacaktır.

Belirtilen mesaj hattı üzerinden arama kabul edilmeyecek olup, sadece mesaj kabul edilecektir.

Editör: TE Bilişim