Kuruluşunun 1. Yılını tamamlayan Pamukkale Sağlık Turizmi Derneği’nin düzenlediği yemek dün akşam İl Sağlık müdürü Sayın Berna Öztürk, İl Kültür ve Turizm Müdürü Sayın Gülsüm Çelebi’nin ve Denizli’nin önde gelen STK başkanları ile Pamukkale Sağlık Turizmi Derneği üyelerinin katılımıyla gerçekleşti.

Gece’de Pamukkale Sağlık Turizmi Derneği Başkanı Onur Erikoğlu yaptıkları çalışmalardan bahsederken derneğin gerçekleştirdiği en önemli şeyin kurumlar arası bağı ve işbirliğini güçlendirmek olduğunu ve her kurum en iyi olduğu branşta hizmet verdiğini ve bu durumun Denizli için çok önemli olduğunu vurguladı. Yurt dışından gelen misafirlerimize Denizli olarak sahip çıkıldığını özellikle belirten Onur Erikoğlu Denizli’yi sağlık kenti yapmak için çalışmaları hızlandırdıklarını ve önümüzdeki günlerde yapacakları Özbekistan ziyareti ile çalışmalarını daha da güçlendireceklerini belirtti.

Tüm STK başkanları da bu değerli oluşumun içerisinde olmaktan mutlu olduklarını, projelerde de ellerinden gelen destekleri vereceklerini belirttiler.

Editör: TE Bilişim