Pamukkale Üniversitesi Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığı tarafından hazırlanan ‘PAÜ Bahar Etkinlikleri 2019’, başta Rektör Prof. Dr. Hüseyin Bağ olmak üzere PAÜ Yönetimi, akademisyenler ve öğrencilerin katılımıyla gerçekleştirilen kortej yürüyüşü ile başladı.

Çok sayıda öğrencinin katıldığı kortej yürüyüşü ile başlayan PAÜ Bahar Etkinlikleri’nin açılış programında; PAÜ Havacılık Topluluğunun yamaç paraşütü uçuşu, Denizli Büyükşehir Belediyesi Mehteran Takımı gösterisi, PAÜ Bahar Koşusu, halk oyunları zeybek gösterisi ve ‘‘Buldan’da Bahar’’ adlı defile gerçekleştirildi. PAÜ Bahar Koşusu ödül töreni ve karate gösterisi ile süren program, ‘Ersin Düzen ile Şampiyonların İzinde’ programının TRT canlı yayını ile devam etti.

19 Nisan Cuma gününe kadar sürecek PAÜ Bahar Etkinlikleri; DJ performansları, çeşitli oyun aktiviteleri, PAÜ öğrenci topluluklarının düzenlediği etkinlikler ve ünlü sanatçıların sahne alacağı konserler ile renklenecek.

Türkiye’de Bir İlk Daha PAÜ’de Gerçekleşecek

Türkiye’de Bahar Etkinliklerinde ilk kez Pamukkale Üniversitesinde gerçekleştirilecek olan sıcak hava balonu uçuşlarını PAÜ öğrencileri deneyimleme şansı yakalayacak.

PAÜ’de Bahar Etkinlikleri 2019 Heyecanı

PAÜ Bahar Etkinlikleri 2019 ile renklenecek Kınıklı Merkez Yerleşkesi’nde dört gün boyunca; Paintball, bungee jumping, salto trambolin, rodeo, canlı langırt, balon futbolu, döner merdane, karaoke, limbo, dev jenga ve labirent oyunları gibi aktivitelerin yanı sıra resim sergisi, yamaç paraşütü uçuşu, halk oyunları gösterileri gibi öğrenci topluluklarının gerçekleştireceği etkinlikler ve PERA, Hey Dougles, Ufuk Beydemir gibi ünlü sanatçı ve grupların vereceği konserler PAÜ öğrencileri ile buluşacak.

Editör: TE Bilişim