Denizli Haber - PAÜ Sağlık Bilimleri ve İlahiyat Fakülteleri tarafından ortak kullanılan binanın çatısının 600 metrekarelik kısmında onarım ve yenileme çalışmaları yapıldı. Yapılan onarma ve yenileme çalışmaları kapsamında, çatıyı oluşturan polyurea malzemeden oluşan kaplamalar sökülerek, bu kısma kenetli sac malzeme ile yenileme gerçekleştirildi.

Rektör Vekili Prof. Dr. Ahmet Kutluhan, Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Ahmet Fahir Demirkan ve Prof. Dr. Necip Atar, PAÜ Genel Sekreteri Prof. Dr. Selçuk Burak Haşıloğlu ve yetkililer ile birlikte çalışmaları yerinde inceledi. Yapılan yenileme çalışmaları hakkında bilgi aldı.

 REKTÖR VEKİLİ KUTLUHAN: “PANDEMİ DÖNEMİNİ TEKNİK VE FİZİKİ ALTYAPIMIZI İYİLEŞTİRME DÖNEMİ OLARAK DEĞERLENDİRİYORUZ”

Gerçekleştirilen yenileme ve onarım çalışmaları ile ilgili Rektör Vekili Prof. Dr. Ahmet Kutluhan şunları ifade etti: “Üniversitemizin teknik altyapı yenileme ve iyileştirme çalışmalarına başladık. Sağlık Bilimleri ve İlahiyat Fakültelerinin ortak kullanımında olan binamız faaliyete geçtiği günden bugüne olumsuz hava koşullarının etkisi ile artık koruyucu özelliğini kaybeden çatımızda yenileme ve onarma çalışmalarını tamamlamış bulunuyoruz. Merkez yerleşkemiz ve ilçelerde bulunan meslek yüksekokullarımızda da bu türden çalışmalarımızı sürdüreceğiz. PAÜ Yönetimi olarak bizler, öğrencilerimizden uzakta geçirdiğimiz pandemi dönemini, teknik ve fiziki altyapımızı iyileştirme dönemi olarak değerlendirmekteyiz. Öğrencilerimizin en iyi şartlarda eğitim-öğretim hayatlarına devam edebilmeleri için çalışmalarımızın hızla devam edeceğini belirtirken, en yakın zamanda sağlıklı günlerde öğrencilerimiz ile tekrar yüz yüze eğitime geçmeyi temenni ediyorum.

Editör: TE Bilişim