Denizli Emniyet Teşkilatı Personeli Ramazan Ayı dolayısıyla huzurevini, Engelliler Haftasında ise Polis Amca Özel Eğitim ve İş Uygulama Merkezini ziyaret etti.

Denizli İl Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü personeli, Denizli Huzurevine ve Polis Amca Özel Eğitim ve İş Uygulama Merkezine ziyaretlerde bulundu.

Engelliler haftasında yapılan ziyarete katılan Asayiş Şube Müdürlüğü motosikletli Polis Timi olan Yunus Polisleri ve Trafik Denetleme Şube Müdürlüğüne bağlı motosikletli Trafik Polisleriyle çocukların iyi vakit geçirmeleri sağlandı. Huzurevine yapılan ziyarette İl Emniyet Müdür Yardımcısı Erdinç Gündüz, Toplum Destekli Polislik Şube Müdürü Sinan Tokdemir ve Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü Personeli ile huzurevi sakinleri ve huzurevi müdürünün katılımıyla iftar programı gerçekleştirildi. Vatandaş ile her zaman her yerde birlikteliğini devam ettiren Emniyet Teşkilatımız bulunduğu ziyaretlerle Polis ve vatandaş el ele ilkesinin sınır tanımadan tüm Denizli’de yaşayan insanları kapsadığını göstermiştir. Ziyaretler, birlikte hatıra fotoğrafının çekilmesiyle son bulmuştur.

Editör: TE Bilişim