Denizli Haber - İncelemelere Rektör Prof. Dr. Ahmet Kutluhan’ın yanı sıra Çal Kaymakamı Selin Sarı, Çal MYO Müdürü Dr. Öğr. Üyesi Aysel Yeşilyurt Er, Çal Belediye Başkanı Fethi Akcan, PAÜ Yapı İşleri ve Teknik Daire Başkan Vekili Öğr. Gör. Bülent Şahan ve yetkililer katıldı.

İnceleme kapsamında ilk olarak Rektör Prof. Dr. Ahmet Kutluhan ve beraberindekiler, Çal MYO’nun fiziki ihtiyaçlarını tespit etmek üzere yerinde incelemelerde bulundu. Derslik, yemekhane, koridor, idari personel ve yöneticilerin kullanımına sunulmuş odalar gibi mekânların fiziki sorunları konusunda Çal MYO Müdürü Dr. Öğr. Üyesi Aysel Yeşilyurt Er, Rektör Prof. Dr. Kutluhan’a bilgi verdi.

Yerinde incelemelerin ardından Rektör Prof. Dr. Ahmet Kutluhan’ın başkanlığında, Çal Kaymakamı Selin Sarı, Çal MYO Müdürü Dr. Öğr. Üyesi Aysel Yeşilyurt Er, Çal Belediye Başkanı Fethi Akcan, PAÜ Yapı İşleri ve Teknik Daire Başkan Vekili Öğr. Gör. Bülent Şahan’ın katılımıyla, durum değerlendirilmesinin yapılması ve gereken iyileştirilmelerin planlamasına ilişkin bir toplantı gerçekleştirildi.

REKTÖR KUTLUHAN: “BU ÇATININ ALTINDA YÜKSELEN HER BİNANIN FİZİKİ İHTİYAÇLARINI GİDERMEK HUSUSUNDA ELİMİZDEN GELEN TÜM İMKÂNLARIMIZI SEFERBER EDİYORUZ.”

Toplantının ardından inceleme ziyaretini değerlendiren Rektör Prof. Dr. Ahmet Kutluhan şunları söyledi: “Pamukkale Üniversitesi ismini taşıyan ve bu çatının altında yükselen her binanın fiziki ihtiyaçlarını gidermek hususunda elimizden gelen tüm imkânlarımızı seferber ediyoruz.  İlçelerimizde bulunan meslek yüksekokulu ve yüksekokulların fiziki ihtiyaçlarının girilmesi de yönetim olarak bizlerin üzerinde önemle durduğumuz konular arasında yer almaktadır. Bu kapsamda kısa süre bir önce Çameli Meslek Yüksekokulumuza, fiziki ihtiyaçlarını yerinde tespit ettiğimiz bir ziyaretimiz olmuştu. Bugün de Çal Meslek Yüksekokulumuzun fiziki ihtiyaçlarını Sayın Kaymakamımız ve Sayın Belediye Başkanımız ile birlikte tespit ederek, bu ihtiyaçların bir an önce giderilmesi hususunda bir yol haritası belirledik. İnanıyorum ki, diğer kamu kurumlarımız, belediyelerimiz ve sivil toplum kuruluşlarımızın iş birliği ve onların desteği ile güçlenen Pamukkale Üniversitesi, ülkemizi çok daha güçlü ve üretken geleceğe taşıyacak nitelikli insan gücü yetiştirme gayretinin yanında; bilime, Ar-Ge’ye, üretime, sanata, spora, kültürümüzün ve tarihimizin doğru anlaşılmasına katkı sağlamaya devam edecektir. Bu vesile ile her ilçemizde olduğu gibi Çal ilçemizde de bizlere desteklerini esirgemeyen ve her zaman destek olmaya hazır olduklarını ifade eden Sayın Kaymakamımız Selin Sarı ve Sayın Belediye Başkanımız Fethi Akcan’a teşekkürlerimi sunuyorum.”

Editör: TE Bilişim