Saadet Partisi Denizli İl Başkanı Ahmet Eryılmaz divanda yaptığı konuşmada, ekonomik krize değinerek, “Sadece dolar değil. Patates, soğan, sebze-meyve aldı başını gidiyor. Aylardır sürekli söyledik. İsrafın önüne geçin. İsrafın önüne geçilmeden olmaz. Hâlâ israf ediyorlar. Bugün zor şatlar altında Kanal İstanbul’dan, devasa kültür merkezinden bahsediyorsanız siz ekonomiyi düzeltemezsiniz. Biz kültür merkezlerine de, kanal projesine de karşı değiliz. Bu yatırımların ekonomiye bir katkısı yok” şeklinde konuştu.

Yoğun katılımla gerçekleşen divan toplantısında GİK üyesi Mesut Dağ söz alarak şunları söyledi. Seçim sonrası yoğun istişare toplantıları yaptıklarını belirterek, “Türkiye’nin dört bir yanında yapılan görüşmeler sonucunda meseleleri tekrar tekrar konuştuk. Yakında önemli kararlar alacağız. Erken seçime ihtimal vermiyorum fakat hangi oyunlar oynanıyor bilemiyorum. Muhalefet partilerinin de erken seçim hakkında konuşmalarından sonra hazırlıklarımızı hızlandırdık” dedi.

GİK üyesi M.Akif Kocamanoğlu ise; “Gönülleri bizlerle olanlara bir kez daha şunu söylüyorum: Sadece gönlünüzün bizimle olması yetmez oyunuzun da bizimle olması gerekir. Davamıza sadığız. Biz elhamdülillah Hakkı üstün tuttuğumuz için kurallarımız belli, Sizlere gayret ve çabalarınız için teşekkür ediyorum” diyerek toplantıya son verdi.

Editör: TE Bilişim