Önümüzdeki günlerde yapılacak olan Denizli ASKF Başkanlığı için adaylığını açıklayan Ayşe Sarıkaya ve ekibinin tanıtımının yapıldığı ve projelerin tanıtıldığı yemekli toplantı kulüp yöneticileri, ASKF Kurucu Başkanı Arif Gören ve diğer davetli personelin katılımı ile yapıldı.

Toplantıda katılımcılara seslenen ASKF Başkan Adayı Ayşe Sarıkaya “ “Değişim ve Gelişim” temalı tanıtım etkinliğimizde bizlerle birlikte olduğunuz için hepinize içten teşekkür ediyor, saygı ve sevgilerimizi sunuyorum. Hepinizin bildiği gibi bugüne kadar, ASKF yönetiminde görev yaptığım süre içerisinde birçok kez bir araya geldik ve çeşitli çalışmalar yürüttük.35 Yıllık eğitimci tecrübelerimizin yanı sıra ASKF’de görev yaptığım dönemlerde, amatör sporun başta eğitim kurumlarımız olmak üzere toplumun her kesimiyle buluşturularak geniş kitlelere yaygınlaştırılması için büyük çaba harcadık” dedi.

“ORTAK HEDEFİMİZ AMATÖR SPORU GENİŞ KİTLELERE ULAŞTIRMAK”

Ortak amaçlarının ve hedeflerinin hakkında da bilgi veren Sarıkaya; “Bundan sonrası için ortak amacımız ve hedefimiz ise; Denizli özelinde, amatör sporun geniş kitlelere daha da yaygınlaştırılarak arzu edilen düzeye getirilmesidir. Bu amaçla hiçbir beklentimiz olmadan ekip arkadaşlarımla birlikte tüm gücümüzle çalışmalarımızı sürdürmekteyiz. Bildiğiniz üzere, şimdiye kadar yaptığımız çalışmalardan ve deneyimlerimizden edindiğimiz birikimlerimizle, amatör sporu, ilimizde çok daha ileriye taşıma amacıyla ASKF başkanlığına adaylığımı koymuş bulunmaktayım.Deneyimli, çalışkan ve özverili ekibimizle, toplumun tüm kesimleriyle işbirliği içerisinde bunu başaracağımıza inancımız tamdır” dedi.

“ASKF YENİ BİR BAKIŞ AÇISIYLA YOLA ÇIKACAK”

Yeni bir bakış açısı ile kitleler ile kucaklaşacaklarını belirten ASKF Başkan Adayı Ayşe Sarıkaya; "Bundan sonra; Denizli ASKF olarak, yeni bir bakış açısıyla kitlelerle kucaklaşacak, ilgili kanunlar, yönetmelikler ve tüzüğümüzdeki hedeflere ulaşmak ve amaçlarımızı gerçekleştirmek için var gücümüzle hep birlikte çalışacağız. Karşılaştığımız sorunlara ortak akılla, birlikte çözümler üreteceğiz. Asla sorunları ve olumsuz koşulları mazeret olarak görmeyeceğiz. Her zaman birleştirici, hizmet ve çözüm odaklı bir yaklaşım içerisinde başarılı olacağız. Böylece, Denizli halkına, spora ve insanımıza hizmet etmenin coşkusunu birlikte yaşayacağız. Görev üstlenme isteğimizin yegane amacı budur. Önümüzdeki günlerde yapılacak olan Genel Kurulumuzun başarılı geçmesini diler, gelecek güzel günlerde buluşma özlemiyle saygılar sunarım”dedi.

Toplantıda söz alan ASKF Kurucu başkanı Arif Gören’de Denizli ASKF’nin kuruluşunda yaşananları ve yaptıkları hizmetleri anlattı.

İŞTE AMATÖR SPORLARA ÇAĞ ATLATACAK PROJELER

Daha Sonra Başkan Adayı Sarıkaya yapacakları projeleri katılımcılar ile paylaştı. Sarıkaya “Bu projeler; Amatör Sporcu Ulaşım Kartı Projesi: Sporcu kardeşlerimizin otobüslerden ücretsiz yararlanması amacıyla Denizli Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Osman ZOLAN ile yaptığımız görüşme son derece verimli geçti. Seçimden sonra bu projemizi hayata geçireceğiz.

Müsabakalarda Su Desteği: Önemli su firmalarından biri ile görüşülmüş olup, tüm takımlara su desteği sağlanması konusunda anlaşma yapılmıştır. Suyun ücretsiz karşılanması projemiz ile kulüplerimize ciddi katkılarımız olacaktır” dedi.

KULÜPLERE MADDİ DESTEK

Sporsorluklar ile amatör spora önemli destekler verileceğini belirten Sarıkaya; “Lig İsim Sponsorluğu: Süper Amatör ve 1. Amatör liglerimizin isim haklarına sponsor bularak, o yıl lige katılacak tüm ekiplere maddi olarak eşit bir şekilde destek olmayı hedefliyoruz. Bu kapsamda başarılı ve olumlu geçen görüşmeler yaptık ve olumlu dönüşler aldık. Yakın bir zamanda müjdeli haberlerimizi sizlerle paylaşacağız. Alt Yapı Teşvik Sistemi:“Bu toprakların çocuklarına güveniyoruz” sloganı ile yola çıkarak, U14-U19 da en başarılı takımları ödüllendirecek bir sistem geliştirilecektir. Bu kapsamda özel bir okul ile ön anlaşma yapılmış olup, yönetime geldiğimizde protokol imzalanacaktır. İlçelerde ASKF Ofisi: Kulüp yoğunluğunun bulunduğu ve şehir merkezine uzak bölgelerde özellikle sezon öncesi ve 2. Transfer ve tescil dönemlerinde Denizli ASKF İdari Ofisleri oluşturacağız. Dijital ve Teknolojik bir ASKF: Teknolojik alt yapısı yüksek, bilgiye ve belgeye hızlı ulaşım sağlanabilecek modern bir yapı oluşturmayı hedefliyoruz”dedi.

LİG SPONSORU UĞUR OKULLARI OLDU

Projelerin tanıtımından sonra Uğur Okulları ile lig isim sponsorluğu anlaşması yapıldı. Anlaşma sonrası Sarıkaya yönetim kurulu adaylarını öz geçmişleriyle birlikte katılımcılara tanıttı.

YÖNETİM KURULU ÜYELERİ ADAYLARI;

Adem Aslan,

Ahmet Yıldırım,

Ayhan Güller,

Hasan Arslan,

İbrahim Güler,

İsmail Tolcu,

Mehmet Emin Ataş,

Mustafa Karapınar,

Ömer Sarıkaya,

Ömür Duğan,

Ümit Akdağlı,

Sevil Güngör

Volkan Kösea

Editör: TE Bilişim