Denizli Merkezefendi Belediye Başkanı Muhammet Subaşıoğlu Denizli'de yerel yönetimde başarı çıtasını giderek artırıyor. Son olarak Gezici firmasının düzenlediği başarılı yerel yöneticiler anketinde 919 ilçe Belediye Başkanın arasında ilk 20'ye girerek en başarılı belediye başkanları arasında 15. sırada yer aldı. 

Subaşıoğlu'nun özellikle eğitim ve sosyal faliyetlerle ilgili gerçcekleştirdiği projelerle ön plana çıkan Merkezefendi Belediyesi kısa sürede gerçekleştirdiği projelerle adından söz ettirmişti. 

Gezici'nin yayınladığı en başarılı Belediye Başkanı anketinde Seçildiği günden bu yana ortaya koyduğu projelerle adından söz ettiren Merkezefendi Belediye Başkanı Muhammet Subaşıoğlu'na yer verildi.  

Gezici Araştırma şirketi, 2015 yılında yerel yönetimlere yönelik performans araştırmasını yayınladı.Yerel yönetimlere yönelik yapılan ankette en başarılı Belediye Başkanları belirlendi. Türkiye genelinde en başarılı Büyükşehir Belediye Başkanları listesinin ilk sırasında Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek yer alırken Sosyal belediyecilik konusunda başlattığı projelerle adından bir hayli söz ettiren Merkezefendi Belediyesi Başkanı Muhammed Subaşıoğlu listede 15. sırada yer aldı. 

.

Editör: TE Bilişim