Tavas Kaymakamı Osman Varol, Tavas Belediye Başkanı Turhan Veli Akyol, Denizli Gıda Tarım ve Hayvancılık İl Müdürü Sezgin Kutlu, Ziraat Odası Başkanı Orhan Akyol, Gıda Tarım ve Hayvancılık İlçe Müdürü Nurdoğan Yaşar ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Ramazan İlkhan, İlçe Emniyet Müdürü Mevlüt Çetin, vatandaşlar ve öğrencilerin katıldığı Toprak Bayramı kutlama etkinliği düzenlendi.

Çiftçiyi Topraklandırma Kanununun kabul edildiği 11 Haziran tarihini takip eden Pazar günü her yıl Toprak Bayramı olması nedeniyle Tavas Ziraat Odası toplantı salonunda yapılan kutlama programı Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı'nın söylenmesinin ardından Denizli Gıda Tarım ve Hayvancılık İl Müdürü Sezgin Kutlu'nun açılış konuşmasıyla başladı.
Gıda Tarım ve Hayvancılık İlçe Müdürü Nurdoğan Yaşar'ın konuşmasından ve "Toprak" konulu sunu gösterisinden sonra ilçede başarılı olan çiftçilere Tavas Kaymakamı Osman Varol ve Tavas Belediye Başkanı Turhan Veli Akyol tarafından ödül ve plaketleri verildi.

Kutlama programının sonunda Gıda Tarım ve Hayvancılık İlçe Müdürlüğü fotoğrafçısı Murat Önüt'ün "İnsan, Toprak ve Doğa" konulu resim sergisinin açılışı yapıldı.
Kutlama programına ve resim sergisine katılan öğrencilere çam fidanları dağıtıldı.

Editör: TE Bilişim