İlk olarak Serinhisar Kaymakamlığı’nı ziyaret eden Vali Ali Fuat Atik, burada Kaymakam Oğuz Cem Murat ve ilçe protokolü tarafından karşılandı. Karşılamanın ardından Kaymakamlık Makamı’na geçen Sayın Valimiz, İlçe’nin genel durumu ve Covid-19 ile ilgili yürütülen etkin mücadele çalışmaları hakkında bilgi aldı.

Kaymakamlık ziyaretinin ardından Serinhisar Belediyesi’ni ziyaret eden Vali Ali Fuat Atik; Başkan Hüseyin Gemi’den Belediye’nin İlçede gerçekleştirdiği çalışmalar ve yatırımların son durumları hakkında bilgi aldı.

İlçe Jandarma Komutanlığı ile İlçe Emniyet Amirliği’ni ziyaret eden Vali Ali Fuat Atik; İlçe Emniyet Amiri ve İlçe Jandarma Komutanı’ndan İlçede, halkın güvenliği ve huzuruna yönelik yürütülen çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Vali Ali Fuat Atik; Seyfullah Hacımüftüoğlu Leblebi İmalatçıları Küçük Sanayi Sitesi’nde incelemelerde bulunarak leblebi üreticileri ile bir araya geldi. Yurt dışı ihracatında da önemli yeri olan Serinhisar Leblebisi’nin üretim aşamaları hakkında bilgi aldı.

Serinhisar İlçesi ziyaretine Yatağan Bıçak Atölyeleri'nde devam eden Vali Ali Fuat Atik, zanaatkâr ustalarla bıçak çeşitlerini inceleyerek üretim aşamaları hakkında bilgi aldı.

Serinhisar İlçe ziyaretinin ardından Acıpayam İlçesine geçen Vali Ali Fuat Atik ilk olarak Acıpayam Kaymakamlığı’na geçerek, burada Kaymakam Ali Şanlıer ve ilçe protokolü tarafından karşılandı. Kaymakamlık Makamı’na geçen Sayın Valimiz, İlçe’nin genel durumu ve Covid-19 ile ilgili yürütülen etkin mücadele çalışmaları hakkında bilgi aldı.

Daha sonra Vali Ali Fuat Atik, Acıpayam Belediyesi’ni ziyaret ederek Başkan Hulusi Şevkan’dan Belediye’nin İlçede gerçekleştirdiği çalışmalar ve yatırımların son durumları hakkında bilgi aldı.

Acıpayam İlçemizde İlçe Emniyet Müdürlüğü ile İlçe Jandarma Komutanlığı’nı ziyaret eden Vali Ali Fuat Atik; İlçe Emniyet Müdürü ve İlçe Jandarma Komutanı’ndan İlçede, halkın güvenliği ve huzuruna yönelik yürütülen çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Son olarak Vali Ali Fuat Atik Acıpayam İlçemizin Alaattin Mahallesi’ndeki Gündoğar Lavanta Bahçeleri’nde incelemelerde bulunarak, lavanta çiçeğinden elde edilen ürünler hakkında bilgi aldı.

Editör: TE Bilişim