Denizli Haber - İlbade Mahallesi’nde Çanakkale ve vatan şehitleri unutulmadı. Yedi yıldır aralıksız gerçekleştirilen ‘Çanakkale ve Vatan Şehitlerini Anma Mevlidi’nin bu yıl 8’incisi düzenledi. İlbade Mahallesi sakinlerinden Emekli Gazeteci İsmail Sert’in şehitlerimizi unutmamak ve unutturmamak adına başlattığı Mevlid; İlbade Mahallesi Kapalı Pazar yerinde gerçekleştirildi.

 Mevlid’e Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkan Yardımcısı ve Denizli Milletvekili Gülizar Biçer Karaca, CHP Denizli Milletvekili Teoman Sancar, CHP İl Başkanı Bülent Nuri Çavuşoğlu, Merkezefendi Belediye Başkanı Şeniz Doğan, Honaz Belediye Başkanı Yüksel Kepenek,  CHP ve İyi Parti İlçe Başkanları, Sivil Toplum Kuruluşlarının Temsilcileri ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Emekli Gazeteci İsmail Sert;  yaptığı açıklamada etkinliğin düzenlenmesinde emeği geçenlere ve katılımcılara teşekkür etti.  Sert, “Şehitlerimizi unutmamak adına gerçekleştirdiğimiz yemekli

Mevlid’i Denizli’de ilk defa İlbade Mahallesi olarak biz başlattık. Bu sene 8’incisini düzenlemek nasip oldu. Amacımız vatan için canlarını feda eden şehitlerimizi ve Çanakkale şehitlerimizi unutturmamak” dedi.

Merkezefendi Belediye Başkanı Şeniz Doğan da yaptığı konuşmada, “Çanakkale ve Vatan şehitlerimizi rahmetle minnetle anıyorum.  Geleneksel hale getirilen bu etkinliğin düzenlenmesinde emeği geçenlere teşekkür ediyorum.  Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları başta olmak üzere tüm şehitlerimize, ebediyete intikal eden tüm gazilerimize Allah'tan rahmet diliyorum” dedi.

Editör: TE Bilişim