Belki bu kavramı pek çoğunuz ilk kez duyuyorsunuz. Bu yüzden diğer hediyelerle arasındaki farkı da merak edebilirsiniz. Öyleyse ilk önce yenilikçi hediye kavramına bir açıklık getirelim.

Yenilikçi hediye; kullanışlı ürünlerin modern ve şık dokunuşlarla tasarlanarak tek bir kutu içinde kombinlenmesi sonucu oluşan hediyelere karşılık gelmektedir. Dolayısıyla hediye denilince aklımıza gelen ilk ürünlerin hemen hemen hiçbiri bu hediye anlayışını yansıtmıyor. Belki bu hediyenin bir parçası olabilirler ama kendisi asla!

Yenilikçi hediyenin ne olduğunu kısaca ifade ettiğimize göre konuya açıklık getirmek adına bir de ne olmadığına değinmek isteriz. Örneğin; Babalar Günü’nde babanıza aldığınız şık gömlek, Sevgililer Günü’nde sevgilinize aldığınız bir demet gül ya da Anneler Günü’nde annenize aldığınız mutfak robotu yenilikçi hediye anlayışının yanından bile geçemez.

“İyi güzel söylüyorsun da nereden bulacağız bu yenilikçi hediyeleri?” diye yakındığınızı tahmin edebiliyoruz. Öyleyse sizi Muhiku’yla tanıştırmanın vakti geldi!

Muhiku’yla Yenilikçi Hediye Seçeneklerini Keşfedin!

Muhiku sıkıcı hediye seçeneklerine alternatif olarak yenilikçi hediyeler tasarlıyor. Tasarladığı hediyeler hayatın içinden seçilen ürünlerden oluşuyor. Günlük hayatta, iş ya da okul hayatında kullandığımız ürünleri modern çizgilerle tasarlıyor.

Yaptığı tasarımların sonucunda ortaya birbirinden harika ve kullanışlı hediye kutuları çıkıyor. Ayrıca özel günler için oluşturduğu koleksiyonlarla da sevdiklerimize günün anlam ve önemine uygun hediyelerle sürpriz yapmamıza yardımcı oluyor. Aşka, anneliğe ya da babalığa modern çizgilerle yeniden hayat veriyor.

Şimdi gelelim Muhiku’nun yenilikçi hediye seçenekleriyle sevdiklerinize neler armağan edebileceğinize. Öncelikle onlara armağan edeceğiniz ilk şey farklı deneyimler olacak. Belki yeni bir lezzet, belki yeni bir dünya ve belki de yeni bir hobi deneyimleyecekler. Ayrıca tüm bunları tek bir hediye kutusuyla da yapabilirler.

Muhiku’nun Kendine Vakit Ayır Hediye Kutusu ise bunun en güzel örneklerinden biri. Kutunun içinde yer alan; nitelikli kahve çekirdeklerinden elde edilen yöresel filtre kahve çeşidi ve Lady Grey çayı onları adeta kültürel bir yolculuğa çıkaracak. Hiç tatmadıkları bu lezzetler damaklarında unutulmaz bir etki bırakacak.

Fesleğen yetiştirme deneyimi ise kendi ilgi alanlarını keşfetmelerinde onlara yardımcı olacak. Belki de bu kit onlara bambaşka hobilerin ve deneyimlerin kapısını aralayacak.

Seçeceğiniz bir kitapla kısa bir süreliğine de olsa günlük hayatın koşuşturmasını arkalarında bırakacaklar. Hiç bilmedikleri diyarlarda bambaşka insanların hayatına konuk olacaklar. Tüm bu güzel deneyimlere ise kahveli aromatik mumun rahatlatıcı kokusu eşlik edecek.

Şimdi size sormak istiyoruz; sevdiklerinize hala sıkıcı ve klişe hediyelerle sürpriz yapmaya devam edecek misiniz? Yoksa onları Muhiku’nun yenilikçi hediye kutularıyla sıra dışı bir yolculuğa mı çıkaracaksınız? Seçim sizin!

Kurumsal Hediye ile Çalışanlarınızın Motivasyonunu Yükseltin!

İş dünyasındaki pek çok yönetici, çalışan mutluluğunun şirkete olumlu dönüşlerinin olduğunun farkında. Çünkü biliyorlar ki mutlu çalışanlar, müşteri memnuniyetini sağlamada temel unsur. Bu durum beraberinde satış oranlarının ve başarının artmasını sağlar.

Bu sebeple günümüzde birçok şirket kurumsal hediye hizmetiyle çalışanlarını mutlu etmeyi tercih ediyor.

Muhiku aynı zamanda kurumsal hediye alanında hizmet veren profesyonel şirketlerden biri. Ekibiyle birlikte sizin için yapabileceklerinin en iyisini yapıyorlar. Muhiku deneyimli ve işini severek yapan ekibiyle sizin talepleriniz ve istekleriniz doğrultusunda kurumsal hediye kutuları tasarlıyor.

Size de hazırlanan kurumsal hediye kutuları ile çalışanlarınızı mutlu etmek kalıyor.

Muhiku’nun kurumsal hediye hizmetiyle çalışanlarınızı bir kez mutlu ettiğiniz zaman aldığınız olumlu tepkiler karşısında şaşıracaksınız. Çünkü biliyoruz ki Muhiku’nun kurumsal hediye hizmetiyle çalışanlarını mutlu eden şirketlere bu küçük jest projelerdeki başarı olarak geri döndü.

Siz de çalışanlarınızı mutlu ederek daha başarılı işlere imza atabilirsiniz. Çünkü mutlu çalışanlar;

  • Müşterilerle sağlıklı iletişim kurarlar.
  • İşlerini sahiplenirler.
  • İçinde yer aldıkları projeyi büyük bir gayretle yürütürler.
  • Yaratıcı projeler geliştirirler.
  • Kendilerini değerli hissettikleri için aidiyet duyguları da gelişir.

Bunlar gibi pek çok olumlu etki tek bir jestle yapılabilir. Çünkü onlar için hazırlayacağınız kurumsal hediye kutusu onlara şirketinizin bir parçası olduklarını gösterecek.

Unutmayın sektörün başarılı isimlerinden biri olmak istiyorsanız yapabileceğiniz ilk şey çalışanlarınıza kendilerini değerli hissettirmek.

Mesafeleri Ortadan Kaldıran Yenilikçi Adres: Muhiku

Hayatta her zaman sevdiklerimizle bir arada olmayı hayal etsek de yaşam şartları çoğu zaman buna el vermez. İş, okul, askerlik ya da farklı sebeplerden ötürü sevdiklerimizle aramızda kilometrelerce mesafe girer. Bu mesafeleri aşmanın ve onlara yanında olduğumuzu hissettirmenin en etkili yollarından biri ise küçük sürprizlerdir.

Muhiku hazırladığı hediyelerle Türkiye’nin dört bir yanına mutluluk dağıtıyor. Sevdiklerimizle aramıza giren somut mesafeleri aşarak onlara yanlarında olduğumuzu hissettiriyor.

Muhiku; özel günlerde sevdiklerimizin yanına gidemesek bile sevdiklerimiz için hazırlanan yenilikçi hediyelerle onlara sevgimizi ulaştırıyor. Dopdolu hediye kutularıyla onlara bizim yerimize sarılıyor.

Siz de bu hediye kutularıyla gidemediğiniz yerlere gidebilir ve sevdiklerinize sıcacık sevginizi ulaştırabilirsiniz. Bir arada olamasanız da Muhiku’yla mutluluğu kilometrelerce öteden paylaşabilirsiniz.

Editör: TE Bilişim