Denizli’nin Tavas İlçesi, Çağırgan Mahallesi’nde yaşayan bir vatandaş evinde elektik ve suyun olmadığını belirterek devletten yardım istedi.

Tavas İlçesi, Çağırgan Mahallesi’nde yaşayan bir vatandaş bundan 10 sene önce hayvancılıkla uğraşan kişilerin köy içerisine ahır yapmalarının yasak olduğunu belirtti. Bu nedenle babasının da köyün 500 metre uzağına ahır ve ev yaptığı söyledi. Köyün dışarısına yapılan bu evlerde elektrik ve su olmadığını sözlerine ekleyerek şöyle devam etti; “O zamanlar belediye olduğu için imar dışı denildi ve elektrik, su bağlanmadı. Ama şimdi mahalle oldu ve Denizli Büyükşehir Belediyesi’nin içine girdi. Hala elektrik ve suyumuz yok. Devlet büyüklerinden bize yardımcı olmalarını istiyoruz. Buraya elektrik ve su istiyoruz” dedi.
İmar barışına başvurduğunu fakat yine de bir sonuç alamadığını dile getiren Çağırganlı vatandaş “Şuanda devletin uydu sisteminde burası görünüyor. Ama yine de elektrik, su bağlanmıyor. 10 yıldır bu sorunu yaşıyoruz. Artık devletimiz bizim sesimizi duysun ve bu mağduriyetimizi en kısa zamanda çözüme ulaştırsınlar” dedi.

Editör: TE Bilişim