Yön Otomotiv'in her yıl düzenlenen Meslek Buluşmalarının bu kez ki adresi Denizli oldu. Otomotiv sektörünün köklü firmalarından Yön Otomotiv yöneticileri Denizli’de ki rent a car firmaları ile kahvaltı da bir araya geldiler.

Toplantıya Yön Otomotiv Genel Müdürü Osman Okan Manisalı, Satış Direktörü Ulaş Güngör Denizli’de bulunan çeşitli rent a car firmaları katıldı. Davetlilere kampanyalar hakkında bilgi veren Yön Otomotiv Genel Müdürü Osman Okan Manisalı “2014-2017 yılında bir milyona yakın araç satışa sunuldu. 2018 itibari ile ÖTV teşvikleri nedeniyle bu satış oranında düşüş yaşandı. Bu sektörün satış kaybetmesinin nedeni faiz oranlarının ciddi artışı, müteşebbislerdeki borçlanmada ciddi yük ve kurun etkisiyle artan otomobil fiyatları. Rent a car sektörü de değişimlere uğradı. Kiralama firmalarının sayıları azaldı”

Rent a car firmalarına ÖTV teşviklerinin 6.aya kadar uzadığını müjdeleyen Yön Otomotiv Genel Müdürü Osman Okan Manisalı, “turizm sektörü sizin için daha iyi olacak. Bizim Fethiye ve Bodrum'da ki öngörülerimiz de böyle. Denizli’de de bunun böyle olacağını düşünürüz. Biz Yön Otomotiv olarak sizlere hep destek olduk. Bundan sonraki süreçte de destek olmaya devam  edeceğiz" şeklinde konuştu.

Editör: TE Bilişim