Denizli’nin ilk ve en büyük alışveriş merkezi olan Teras Park alışveriş merkezi, Denizli’de bir ilki gerçekleştirdi.19 Aralık Cumartesi günü yüzlerce Denizlili PEŞİNDENKOŞ etkinliğinde bir araya geldi. Sağlıklı yaşam için spora olan ilginin artırılmasına yönelik Teras Park AVM, Hummel ve Pamukkale Üniversitesi Spor Merkezi ana sponsorluğunda düzenlenen koşu, renkli görüntülere sahne oldu.

19 Aralık Cumartesi günü 14:00’da Saki Restoran önünde başlayan koşu öncesinde göğüs numaraları ve kendileri için özel hazırlanan tişörtleri almak için hazır bulunan koşucular, müzik eşliğinde ısınmaya başladılar. Alana Pascal Nouma ve Merve Aydın’ın gelmesi ile koşu heyecanı artan yarışmacılar ünlü isimlerle fotoğraf çektirdi, sohbet etti.

Denizli Merkezefendi Belediye Başkanı Muhammet Subaşıoğlu da alana gelerek koşuculara başarılar diledi. Saat 14:00’da koşu startını Subaşıoğlu verdi ve DRT de canlı yayınla koşuyu televizyon karşısındaki izleyicilerle buluşturdu.

 

3400 METRELİK PARKURU 9 DAKİKA 37 SANİYEDE TAMAMLADI

Teras Park AVM C giriş kapısında sona eren koşuyu KhalidAzzaloualidine isimli koşucu 9 dakika 37 saniyede tamamlayarak 1. Olarak tamamlarken, Abdullah Yıldız 2., İbrahim Aköz de 3. olarak koşuyu tamamlayan isimler oldu.

Kadın koşuculardan ise 1. liği Hacer Yıldız alırken, Aysel Bozkaya 2., Şengül Morca da 3. olarak koşuyu tamamladı.

40 yaş üzeri ise erkeklerde Turgay Baskın 1., Abdullah Yavuz Ertekin 2., Bahri Uç 3. olurken, kadınlarda Aynur Peşdereli 1., Seyhan Gümüştaş 2., Fatma Kütükbaskın 3. olan isimler olarak dereceye girdiler.

 

ÖDÜL TÖRENİ VE İMZA ETKİNLİĞİ BÜYÜK İLGİ GÖRDÜ

Koşunun ardından 16:00’da başlayan ödül töreni koşucuların yanı sıra alışveriş merkezi ziyaretçileri tarafından da yoğun ilgi ile izlendi. Ödül töreninde projeye destek veren sponsorlardan olan Hacı Şerif, Özlemix’in yanı sıra Aura Spor Merkezi, Denizli Radyo Televizyonu, DEDA, Senayberk Matbaa, Perdece, Safir Kuyumculuk, Ottoman, Çelikkol, Kaynak Grup, Metin Meze Mangal, Poyraz Boya, İddaa Banko, Denizli Reklam, Kahve Sokağı, Tekden Hastanesi, En Vogue yetkililerine de plaketleri takdim edildi.

Yarışmada dereceye girenlere de madalyaları ve hediyelerini Merkezefendi Belediye Başkanı Muhammet Subaşıoğlu, Pascal Nouma ve Merve Aydın birlikte verdiler.

Ödül töreninin ardından Hummel hediye tişört imzalayarak ziyaretçilere hediye eden Pascal Nouma ve Merve Aydın’a çok yoğun ilgi gösteren ziyaretçiler hatıra fotoğrafı çektirebilmek için yarıştılar.

 

“SAĞLIĞIN VE GÜZEL PROJELERİN PEŞİNDENKOŞ’MAYA DEVAM EDECEĞİZ”

Teras Park alışveriş merkezi müdürü Osman Koçaslan, PEŞİNDENKOŞ etkinliğine ilişkin şunları belirtti: “Teras Park alışveriş merkezi yönetimi olarak spor aktiviteleri bizim için ayrı önem taşıyor. Alışveriş merkezi olarak Denizli’de sürekli yükselen bir grafik çizdiğimiz 2015 yılında sosyal yaşam alanı algısını da güçlendirmeye yönelik etkinlikler düzenledik ve önümüzdeki yıl içerisinde de düzenlemeye devam edeceğiz. 2015 yılında düzenlediğimiz satranç turnuvaları, dart turnuvası gibi turnuvalara PEŞİNDENKOŞ ismini verdiğimiz koşu yarışı ile yılı güzel bir finalle tamamlamış olmak bizler için mutluluk ve gurur kaynağı oldu. Koşucularımız arasında genç katılımcılarımızın yanı sıra 66 yaşındaki koşucuyu görmek de “her yaşta spor” ilkemize ulaştığımızı da bizlere göstermiş oldu. 1000 e yakın koşucunun yanı sıra 100 den fazla gönüllünün çalıştığı PEŞİNDENKOŞ etkinliğimize ilişkin aldığımız geri dönüşlerde de ikincisinin ne zaman yapılacağına dair sorularla çok karşılaştık. 2016 yılı içerisinde de PEŞİNDENKOŞ’un devamını ve farklı projelerle Denizlili ziyaretçilerimiz ile bir araya gelmeyi planlıyoruz. Böylesine büyük bir organizasyonu sorunsuz bir şekilde tamamlamamızda destek olan proje ortaklarımız olan Merkezefendi Belediyesi, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü, Hummel, PAÜ Spor Merkezi başta olmak üzere tüm sponsorlarımıza ve gönüllü çalışan Pamukkale Üniversitesi Spor Yönetimi ve Organizasyonu Topluluğu (SYOT) öğrencilerine teşekkür ediyoruz.”

 

Editör: TE Bilişim