Dünyanın en büyük fuarlarından biri olan HEİMTEX fuarından Pamukkalehaber Denizlili firmaların stantlarından izlenimlerini aktarmaya devam ediyor.  Pamukkale Haber Almanya Temsilcisi Timur Özcan Denizli’nin güzide kuruluşlarından Altınbaşak Tekstil’in fuarda en canlı stantlardan biri olduğunu aktardı.

Fuarda farklı bir konsept ile ziyaretçilerini ağırlayan Altınbaşak ekibi Genel Müdür Mehmet Çalışkan ve İhracat sorumlusu Yücel Güngör ile birlikte yeni koleksiyonlarını dünyanın çeşitli ülkelerinden gelen alım heyetleri ile buluşturdu.

Altınbaşak Yeni trendlere göre en son teknoloji ile hazırlanmış ürünlerle fuarda görücüye çıktı.

Altınbaşak Genel Müdürü Mehmet Çalışkan fuara yenilikçi ürünlerden oluşan bir koleksiyonla katıldıklarını söyledi. Fuar süresince, ihracat yaptıkları 30 ülkeye ilave olarak yeni ihracat bağlantısı da gerçekleştirdiklerini açkılayan Çalışkan özellikle Ar-Ge ile yeni ürünler geliştirdiklerine vurgu yaptı.

Konsept ve stant anlamında göz alıcı renklerle fuarda yerini alan firma ziyaretçi anlamında da oldukça yoğundu.  Havlu Bornoz ve nevresim konusunda çok sayıda ürün konseptini bünyesinde barındıran firma müşterilerine istedikleri ürünü anında sunma garantisi veriyor.

 

Editör: TE Bilişim