Denizli Makrotekstil Almanya’nın Frankfurt kentinde gerçekleştirilen, dünyanın en büyük ve en önemli ev tekstili fuarı Heimtextil’de bu sene de yerini aldı. 2017 Koleksiyonu’yla da, Fuar ziyaretçilerinden yoğun ilgi gördü.

Makrotekstil  Dünyanın en büyük uluslararası ev tekstili fuarı Heimtextil’de 2017 yılında da yerini alarak, koleksiyonlarıyla büyük beğeni topladı. Ev tekstilinin modasını belirleyen öncü firmalardan olan Makrotekstil standında yeni  Koleksiyonu da Fuar ziyaretçilerine tanıtıldı.

SEKTÖRÜN LİDER FİRMASI

Türkiye’de ev tekstili sektörünün lider firmalarından olan Makrotekstil  güçlü tasarım ekibi ile ortaya çıkardığı özgün tasarımları, ürün çeşitliliği ve kalitesi ile büyük beğeni topluyor, yaygın satış noktaları ile yurt içinde olduğu kadar yurt dışında da tercih ediliyor.

ZARİF, SEÇKİN VE STİL SAHİBİ

Makrotekstil ekibi başta Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Memişoğlu ve ekibi tarafından oluşturulan  desen seçenekleri; yenilikçi ve sade koleksiyonlarıyla yaşama  dair ev tekstilinden farklı bir konsept oluşturuyor.  Kalitenin ve tasarım gücünün en son teknoloji ile buluşmasıyla üretilen ürünler  farklı tasarımları ile göz alıcı koleksiyonlar sunuyor. Nevresim takımlarından, bornoz ve havlu çeşitlerine; oldukça zengin bir ürün yelpazesine sahip olan Makrotekstil her yeni sezonun trendlerinden aldığı izlenimler ve özel olarak tasarladığı ürünlerle oluşturulan özel koleksiyonlara imza atıyor.. Her yıl düzenlenen Heimtextil Fuarı’na tüm dünyadan, yüzlerce firma katılarak, ürünlerini uluslararası bir ortamda sergileme imkanı buluyor. Tekstil sektörü profesyonellerinin uluslararası bakış açısı kazanmaları ve rekabet ortamlarını incelemeleri amacını güden fuarda; her türlü ev tekstili ürünü yer alıyor. Çeşitli forumların da yer aldığı fuar süresince izleyicilere ve katılımcılara yeni ürünleri tanıma, tasarımcılarla tanışma ve sipariş verme fırsatı da sunuluyor.

Makrotekstil Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Memişoğlu “Bu yıl iyi hazırlandık. Firma olarak daha kurumsal hale geldik. Tasarımlarımızı da bu ölçüde yeniledik. Koleksiyonlar oldukça beğeni görüyor. Özellikle Avrupalı alım heyetlerinin ilgisinden memnunuz” dedi.

Editör: TE Bilişim