Ev tekstili sektörünün bir numaralı fuarı Heimtextil, Denizlili firmaların gövde gösterisine sahne oluyor. Bu konuda en iddialı firmalardan biri de ZOREL tekstil.

Denizlili firmalar  oluşturdukları görkemli stantlar ve yeni ürünleri büyük ilgi topluyor. Denizli’nin yenilikçi firması ZOREL’de bu konuda oldukça iddialı. 

Dünyanın en büyük ev tekstili fuarı Heimtextil,  Frankfurt Messe'de dün kapılarını araladı. 17 Ocak akşamına kadar açık kalacak olan fuarda, ZOREL Tekstil  Ahmet Zora ve Rafet Zora liderliğindeki ekibi ile konuklarını ağırlayarak ürünlerini sergiliyor.

Bu yıl teknolojik simgeleri ve sosyal medya parametrelerinin de yer aldığı bir koleksiyon ile ürünlerini zenginleştiren Zorel tekstil, Z&R HOME olarak çıktığı yolculuğunu sürdürüyor.  Özellikle Avrupalı alım heyetlerinin yoğun ilgi gösterdiği stantta, Türk misafirperverliğinin örneğinin sunan Zora’lar, her müşterilerini hem ürünleri ile hem de yakın alakaları ile mest ettiler.

Rafet Zora, “ Bu fuar bizim için çok önemli bir fuar, ülkemizin içinde bulunduğu durumdan kurtulması için biz ihracatçılara büyük görev düşüyor. İhracat hedefini yakalamak için Zorel firması olarak son gelişmeleri yakından takip ediyoruz. Desinatörlerimiz ve çalışma arkadaşlarımız ile kreasyonlarımızı sürekli yeniliyor ve yeni dönem için hazırlıklarımızı ona göre yapıyoruz.  Yunanistan ve İtalyan ağırlıklı alım heyetleri bu fuarda dikkat çekiyor. Bu ülkelerde de bu konuda bir talep oluştuğu anlamına geliyor. Her dönem yeni pazarlar bulmalıyız ve  kalitemiz ile bu pazarları genişletmeliyiz” diye konuştu.

 

 

 

 

Editör: TE Bilişim