Honaz Belediye Başkanı Yüksel Kepenek İzmir’de bir dizi ziyarette bulundu. Balçova Belediye Başkanı Fatma Çalkaya’ya yaptığı ziyarette  kiraz takdim eden Kepenek,  ardından İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer’i ziyaret etti. Ziyarette Honaz kirazının önemi üzerinde durulurken, Başkan Kepenek, Tunç Soyer’den kiraz başta olmak üzere tarımsal ürünlerin değerlendirilmesi noktasında destek istedi.

Tunç Soyer, Honaz’a geldiğinde verdiği destek sözünün arkasında olduğunu belirterek, ‘’Honaz’da 2 Haziran’da demokrasi şöleni yaşandı ve halkımızın büyük takdiri ile Başkanımız kazandı. Bizler de güzel ilçemize geldiğimizde üreticilerimize destek sözü vermiştik. Biz bu sözümüzün arkasındayız. Kiraz başta olmak üzere tarım ürünlerinin değerlendirilmesi noktasında çalışma içindeyiz. Honazlı vatandaşlarıma selamlarımı iletiyorum’’dedi.

Honaz Belediye Başkanı Yüksel Kepenek ise, ‘’ İzmir gibi ülkemizin en önemli şehirlerinden birinin bizlere vereceği destek çok önemli. Bu konuda Sayın Tunç Soyer başkanımla görüşmelerimiz çok güzel geçti. Kiraz başta olmak üzere tarımsal ürünlerin değerlendirilmesi konusunda mutabık kaldık. İlerleyen süreçte gereken adımlar da atılacak. Ben Tunç Soyer başkanıma ilgisi ve desteği için çok teşekkür ediyorum’’ dedi.

Editör: TE Bilişim