Honaz’a bağlı Karaçay Mahallesi’nde yapılan yol çalışmaları sonrası, mahallenin Atatürk caddesi girişinden köyün içine kadar uzanan yol güzergahı boyunca, yolun tam göbeğinde bırakılan elektrik direklerini  görenler şaşkınlıkla “Bu direklerin yol ortasında işi ne?” diye soruyor. Karaçay sakinleri direkleri ortada kamera şakası gibi bırakanların, bunları kenara kaldırmadığı taktirde bir faciaya neden olabileceği endişesiyle yetkilileri acil göreve davet ediyor.

SEVİM SAY

Honaz- Karaçay mahallesine yolu düşen insanlar, mahallenin Atatürk caddesi girişinden başlayan ve caddenin sonuna kadar yolun göbeğinde en az üç tane olan direkleri görünce şaşırsınlar mı gülsünler mi, kızsınlar mı bilemiyorlar.

3-4 ay önce yapılan yol döşeme çalışmalarının ardından, yolun göbeğinde bırakılan elektrik direkleri trajikomik kamera şakası gibi bir görüntü oluşturuyor.

Karaçay sakinleri kendilerinin direklerin olduğu yeri bildikleri için araçlarıyla dikkatli geçtiklerini, fakat dışarıdan gelen ve Karaçay’ı bilmeyen birinin aracıyla yol ortasındaki direğe çarpıp kaza yapabileceğinden endişelendiklerini söylüyorlar.

Mahallede yaşayanlar ve yolu Karaçay’a düşenler, bu işin sorumlularının direkleri yolun ortasında 3-4 aydır bırakmalarına ve duyarsız davranışlarına isyan ediyor.

Yol ortasındaki elektrik direklerini, acil olarak yol kenarına almak için yetkilileri göreve davet eden Karaçay Atatürk Caddesi sakinleri, bu duruma bir kaza ve ölüm olayı olmadan hemen çare bulunmasını istiyorlar.

Yol ortasındaki elektrik direklerini görenler de, fotoğraflarını çekip sosyal paylaşım sitelerinde yayınlıyorlar.

Editör: TE Bilişim