Honaz Belediyesi Halk Eğitim Merkezinde 2017-2018 Eğitim Öğretim yılında liselere yerleştirme ve üniversite sınavlarında başarılı olan öğrenciler için ödül töreni düzenlendi.

Honaz Halk Eğitim Merkezindeki törene tüm daire amirleri, okul müdürleri, veli ve öğrenciler katıldı. Honaz Kaymakamı Zafer ÖZ, merkezi yerleştirme sınavlarında başarılı olan öğrencilerimizden, Kızılyer Hüseyin Avni
Özden Ortaokulu öğrencisi Suna Çetin, Kaklık Ortaokulu öğrencisi Ekrem Yavuz, Honaz Belediyesi Ortaokulu öğrencisi Hacer Gamze Özcan, ile Himmet Nimet Özçelik Anadolu Lisesi öğrencileri Ayşegül Kıymaz, Ayşenur Kızılhan, Nilay Avcı ve İlke Özgenç’e başarı belgesi ile birlikte bisiklet hediye etti.

Üniversiteyi kazanan öğrencilerimize başarılı olmak için nasıl çalıştıkları ve Fen Lisesini kazanan öğrencilerimize de ileride sahip olmak istedikleri meslekler hakkında söz hakkı verildi. Öğrencilerimizin başarılarında büyük katkıları olan öğretmen ve ailelerine söz hakkının verildiği törende tüm davetliler ile hatıra fotoğrafı çekinildikten sonra tören sona erdi.

Editör: TE Bilişim