Honaz Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı’nın AK Partili Belediye Başkan Adayı Turgut Devecioğlu, Karaçay Mahallesi sakinleriyle bir araya geldi. Karaçay’a hizmetlerini ve yeni dönemin projelerini anlatan Başkan Devecioğlu, “Karaçay hizmeti bizimle gördü. Hamd olsun bugüne kadar bize güvenen kimsenin başını öne eğdirmedik. Bundan sonra da Karaçay’a hizmet etmeye, güveninize layık olmaya gayret edeceğiz” dedi.

Honaz Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı’nın AK Partili Belediye Başkan Adayı Turgut Devecioğlu, ilçeli mahalle mahalle gezmeye, hemşehrileri ile buluşmaya devam ediyor.

KARAÇAY’IN YOLLARI ARTIK ÇOK GÜZEL!

Karaçay Mahallesi’ni ziyaret eden Başkan Devecioğlu, burada ilgiyle karşılandı. Karaçay halkına hizmetlerini ve projelerini anlatan Devecioğlu, “Karaçay Belediyemiz kurulduğu günden bu yana Belediye Başkanlığı yapan kardeşlerimize, muhtarlık yapan kardeşlerimize çok teşekkür ediyorum. Hepsi de imkanları dâhilinde mutlaka taş üstüne taş koydular. 2014 yılında yapılan yerel seçimlerde Büyükşehir Yasasından sonra bu kardeşinizi tercih ettiniz, seçtiniz. Allah’a hamdolsun 5 yıldır Honaz’ımızın 22 mahallesine ve tabii ki bunların içinde Karaçay Mahallemize de gece gündüz hizmet etmeye çalışıyoruz. DESKİ tarafında içme suyu ve kanalizasyon hatları tamamlanan Karaçay Mahallemizde, imar yolları plan sınırına uygun olarak açıldı ve yapılan düzenlemelerin ardından parke taşı ile döşendi. Pırıl pırıl tertemiz sokaklarımız var artık. Öte yandan Büyükşehir Belediyesi marifetiyle İtfaiye Deposu yapımı tamamlandı. Yine Büyükşehir Belediyemizce Karaçay-Akbaş arasındaki stabilize yol yeniden genişletilip düzenlenerek sathi kaplama yapıldı. Hizmet dönemimizde, bugüne kadar Karaçay’da açılan yol kadar, yol açtık. Ayrıca, merkezi hükümetimizin desteği ve Devlet Su İşleri’nin planlaması ile mahallemizin içerisinden geçen dere ıslah edildi ve çevresi duvarlar ile örüldü. Bu hizmetlere de vesile olmanın mutluluğunu yaşıyoruz” dedi.

KARAÇAY İÇİN YAPACAKLARIMIZ BİTMEDİ!

Hizmetlerinin yeni dönemde de devam edeceğini ifade eden Başkan Turgut Devecioğlu, “Tabi ki yaptıklarımızı yeterli görmüyoruz. Karaçay için yapacaklarımız bitmedi. Sizler her şeyin en iyisine, en güzeline layıksınız. Rabbim nasip eder de, teveccüh gösterip bize tekrar hizmet için yetki ve görev verirseniz, projelerimiz hazır. Karaçay’a vatandaşlarımızın ve özellikle gençlerimizin sportif faaliyetlerini yapabilecekleri bir halı saha yapacağız. Karaçay Mahallemizde bir de modern kapalı pazaryeri yapılacak. Alışverişinizi temiz ve muhafazalı bir ortamda yapacaksınız. Ayrıca, Karaçay’ımıza içerisinde düğün, sünnet mevlit gibi etkinliklerin düzenlenebileceği çok amaçlı bir sosyal tesisi yapılacak. Karaçay mahallemizin eğimli arazisinden kaynaklı ihtiyaç duyulan ve toprak kayması, heyelan gibi doğal afetlerden korunmak için perde beton istinat duvarları yapılacak” dedi.

HERKESE EŞİT MESAFEDEYİZ!

Herkese eşit mesafede olduklarını belirten Başkan Devecioğlu, “Geçen beş yıllık sürede oy versin vermesin herkese eşit hizmet götürdük, ayırım yapmadık. Çünkü biz yaratılanı, Yaradan’dan ötürü seviyoruz. Kardeşlik, birlik ve beraberliğe, dayanışmaya büyük önem veriyoruz. Bize duyulan güvene layık olmak için çabalıyoruz. Hamd olsun bugüne kadar bize güvenen kimsenin başını öne eğdirmedik. Bundan sonra da güveninize layık olmak için çaba sarf edeceğiz” diye konuştu.

Editör: TE Bilişim