Kaklık Mahallesi’nde hayata geçirecekleri projenin müjdesini veren Honaz Belediye Başkan Adayı Turgut Devecioğlu, "Yapacak olduğumuz tesis ile halkımıza modern ve ferah bir alanda alışveriş keyfi yaşatacağız. Şehirlerarası taşımacılığa da hizmet verecek projemiz bölgenin çekim merkezi olacak" dedi.

2 Haziran seçim çalışmalarını yoğun bir şekilde sürdürerek hemşehrilerine projelerini anlatan Cumhur İttifakı AK Parti Honaz Belediye Başkan Adayı Turgut Devecioğlu, Kaklık Mahallesi’nde hayata geçirmek istedikleri "Kaklık Dörtyol Projesi" hakkında konuştu. Klasik belediyecilik faaliyetlerinin yanında Honaz’da üretime ve istihdama dönük projeler de hayata geçirdiklerini kaydeden Cumhur İttifakı AK Parti Honaz Belediye Başkan Adayı Turgut Devecioğlu, “Halkımızın teveccühü ile inşallah önümüzdeki süreçte de ilçemize değer katan projelerimizle hemşehrilerimizin yüzünü güldürmeye devam edeceğiz. Bu projelerimizden bir tanesi Kaklık Mahallesi’nde gerçekleştirmek istediğimiz Kaklık Dörtyol Projesi. Bu yatırımımız Kaklık ve Honazımıza büyük katma değer sağlayacak” dedi.

BÖLGE ÇEKİM MERKEZİ OLACAK

Kaklık Mahallesi’nin önemli bir ana arterde yer alan Denizli- Ankara Karayolu üzerinde olduğunu belirten Devecioğlu, “Bu bölgemiz özellikle karayolu taşımacılığı noktasında önemli bir yerleşim merkezi. Kaklık Mahallemize yapacak olduğumuz tesisimizle halkımıza modern ve ferah bir alanda alışveriş keyfi yaşatacağız. İş yerleri, fırınlar ve kafeterya bulunan alan aynı zamanda dinlenme tesisi olarak da şehirlerarası taşımacılığa hizmet verecek tesisimiz ilçemize katma değer sağlayacak, istihdama da katkı koyacak. Bölgemiz çekim merkezi olacak. İnşallah bu güzel tesisimizi ilçemize kazandıracağız" ifadelerini kullandı.

Editör: TE Bilişim