Denizli’nin Honaz İlçesinde bugün yapılan seçimlerin ardından CHP’li Yüksel Kepenek Belediye Başkanı seçildi. Eski Belediye Başkanı AK Partili Turgut Devecioğlu kaybettiği seçimin ardından yayınladığı mesaj ile Honaz halkına teşekkür etti.

 Devecioğlu yayınladığı mesajda, “Değerli Honazlı hemşehrilerim, kıymetli yol arkadaşlarım,

Bir yerel yönetimler hareketi olan AK Partimizin tecrübesinden ilhamla; Honazımız için 15 yıldan bu yana gece gündüz demeden çalıştık, yapmış olduğumuz hizmetlerle ilçemizin makus talihini değiştirdik.

15 yıllık belediye başkanlığımız döneminde siz değerli hemşehrilerimizle ‘yapılamaz’ denilen projeleri tek tek hayata geçirdik, ilçemizin dört bir yanında hizmet destanları yazdık. Birbirinden mühim projelerimizin her detayında odak noktamız her zaman sizler oldunuz” ifadelerine yer verdi.

Eski Belediye Başkanı Turgut Devecioğlu “ ‘Önce Honaz’ diyerek yürüdüğümüz bu yolculuğumuzda siz değerli hemşehrilerimiz bu pazar kararını verdi. Bizler, sizlerin kararının tüm kararlardan, seçiminizin tüm seçimlerden üstün olduğu inancını esas alan kutlu bir davanın neferleriyiz. Bu kutlu davadan aldığımız terbiyeyle; seçim sonuçlarının Honazımıza ve hemşehrilerimize hayırlı ve uğurlu olmasını diliyorum. Milletimizin verdiği vekaleti en iyi şekilde yöneterek emanetini alnımız ak, başımız dik bir şekilde teslim ediyoruz.

Bu kutlu davada bize her zaman güvenen başta Genel Başkanımız, Liderimiz, Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan olmak üzere gerek seçim döneminde gerekse belediye başkanlığımız sürecinde her zaman yanımızda olan önceki dönem Ekonomi Bakanımız sayın Nihat Zeybekci’ye, Büyükşehir Belediye Başkanımız sayın Osman Zolan’a, Ak Parti Denizli Milletvekillerimize, İl Başkanımıza, İlçe Başkanımıza, İl Kadın ve Gençlik Kollarımıza, İlçe Kadın ve Gençlik Kollarımıza, bizimle gece gündüz demeden ev ev, kapı kapı dolaşan teşkilat mensubu arkadaşlarımıza, yol arkadaşlarıma, 15 yıllık süre boyunca hizmet destanları yazdığımız Honaz Belediyesi’ndeki çalışma arkadaşlarıma hürmet ve şükranlarımı arz ediyorum” diyerek partisine teşekkür etti.

Devecioğlu, “Bize oy veren, vermeyen tüm vatandaşlarımıza, birlikte yürümekten ömrümün sonuna dek onur duyacağım AK Parti teşkilatlarımıza, seçimlerde görev alan tüm sandık görevlilerimize, güvenlik güçlerimize ve değerli basın mensuplarımıza teşekkür ediyorum.

Ve tabi ki de 15 yıl boyunca büyük bir sabırla yanımda olan, destek ve dualarını bir an bile olsun esirgemeyen, varlıkları ile şahsıma büyük güç katan başta eşim olmak üzere evlatlarıma, ağabeyime, kız kardeşlerime, çocuklarına ve diğer tüm aile büyüklerine çok teşekkür ediyorum. Allah onlardan razı olsun. Güzel Honazımıza ve hemşehrilerimize gönülden sevgilerimle” diyerek teşekkür mesajını sonlandırdı.

Editör: TE Bilişim