Honaz Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı’nın AK Partili Belediye Başkan Adayı Turgut Devecioğlu, Denizli’de doğalgazı ilk kullanan ilçe olduklarını belirterek, “İlçemizin tamamının doğalgaza kavuşması için çalışıyoruz. Gürlek, Kocabaş, Kaklık ve Kızılyer mahallelerinde kullanılabilmesi için gerekli lisans işlemleri tamamlandı, yatırım fizibilite çalışmaları sonuçlandı. Bu mahallelerde yaşayan hemşehrilerimiz de yeni dönemde doğalgaz konforuna sahip olacak, rahat edecek” dedi.

Honaz Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı’nın AK Partili Belediye Başkan Adayı Turgut Devecioğlu, kendi sorumluluk alanlarındaki hizmetlerin yanı sıra diğer kurum ve kuruluşlar kanalıyla sağlanan hizmetlerin de ilçe halkına sunulması için üzerlerine düşeni yaptıklarını söyledi.

DOĞALGAZ HONAZ’DA YAYGINLAŞACAK!

Honaz’ın Denizli'nin doğalgazı kullanan ilk ilçesi olduğuna işaret eden Başkan Turgut Devecioğlu, “2016 yılı itibariyle ilçenin çok büyük bir kısmında doğalgaz evlerde kullanılmaya başladı. Hemşehrilerimize çok büyük kolaylıklar sağlayan konforlu, rahat ve temiz yakıt doğalgazı Honaz halkı da açıkçası çok sevdi ve benimsedi. Birçok mesken artık bu temiz ve zahmetsiz enerjiden istifade ediyor. Hizmet götürürken, Honaz’ı bir bütün olarak görüyoruz. İlçe merkezindeki hizmetlerin mahallelerde de olması konusunda hassasiyet gösteriyoruz. Doğalgaz konforuna bütün hemşehrilerimizin sahip olması için Honaz Belediyesi olarak öncülük yaptık. İlgili bütün kurumlarla temas halinde olduk. Amacımız, doğalgazı bütün mahallelere yaygınlaştırmak” dedi.

“4 MAHALLE İÇİN HER ŞEY TAMAM!”

Doğalgazın Gürlek, Kocabaş, Kaklık ve Kızılyer mahallelerinde kullanılabilmesi için gerekli lisans işlemlerinin tamamlandığını, yatırım fizibilite çalışmalarının sonuçlandığını belirten Başkan Devecioğlu, “Doğalgaz yatırımlarının başlaması için engel kalmamıştır. Bunda Honaz Belediyemizin payı büyüktür. Doğalgazın bu yerleşim alanlarına getirilebilmesi için gerekli olan bütün koşulları sağladık, yatırımın önünü açtık. Honaz ilçe merkezimizde yaşayan hemşehrilerimiz gibi bu mahallelerimizde yaşayan vatandaşlarımız da hakettikleri konfora kavuşacaklardır. Hedefimiz doğalgaz konforu ile tüm mahallelerimizi buluşturmak, vatandaşlarımıza rahat, huzurlu, sağlıklı ortamlar oluşturmaktır. Vatandaşlarımızın her şeyin en iyisine layık olduğuna inanıyoruz. Yaptığımız hiçbir şeyi yeterli görmüyoruz. Çünkü biliyoruz ki; her zaman daha iyisi vardır ve yapmak gerekir. Vatandaşlarımızı, hep daha iyiye, daha güzele kavuşturmak için var gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz" diye konuştu.

Editör: TE Bilişim