Denizli Haber - Honaz Belediye Başkanı Yüksel Kepenek, “Türkiye Cumhuriyeti’mizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü, yürekleriyle destan yazan istiklal savaşı kahramanlarımızı ve tüm şehitlerimiz ile ahirete irtihal eylemiş belediye başkanlarımız ve belediye çalışanlarımızı saygı, rahmet ve minnetle anıyoruz” dedi.

Honaz Belediyesi Kocabaş kapalı pazaryerinde şehitler anısına mevlid okundu ve pilav ikramı yapıldı. Honaz Belediyesi tarafından organize edilen pilav ikramına Belediye Başkanı Yüksel Kepenek, Başkan Yardımcıları Mustafa Avcı ve Ramazan Aydın ile belediye meclis üyeleri, birim müdürleri ve çok vatandaşlar katıldı.

Honaz Belediye Başkanı Yüksel Kepenek, “Ebediyete irtihalinin 83. yıl dönümünde Türkiye Cumhuriyetimizin kurucusu Büyük Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü, silah arkadaşlarını, aziz şehitlerimizi ve gazilerimizi saygı, minnet ve rahmetle anıyoruz. Biz de Honaz Belediyesi ailesi olarak 10 Kasım Atatürk’ü Anma Günü vesilesiyle Büyük Önderi ve şehitlerimizi, ayrıca bugüne kadar görev yapmış ve vefat eden Belediye Başkanlarımız ile Belediye çalışanlarımızı anma ve ruhlarının şad olması adına dualarımızı iletmek için pilav hayrında bir araya geldik. Bugün bu topraklarda özgürce yaşıyorsak, bunu Büyük Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarına borçluyuz. Onun için Atatürk ve silah arkadaşları başta olmak üzere ebediyete irtihal etmiş tüm şehitlerimizin ruhlarını şâd etmek için Kocabaş kapalı pazaryerimizde mevlid–i şerîf ve pilav ayran hayrı gerçekleştirdik. Çarşamba günü Kaklık pazaryerinde ve Cuma günü de Honaz kapalı pazaryerimizde aynı etkinliğimizi gerçekleştireceğiz. Katılan herkese, emeği olanlara teşekkür ediyorum.” şeklinde konuştu. Etkinliğe katılanlara Başkan Yüksel Kepenek ve Başkan Yardımcıları pilav ayran ikramında bulundu.

Editör: TE Bilişim