Denizli Haber - Honaz’a bağlı Karateke Mahallesi'nde uzun zamandır çözüme kavuşturulmayan Dere Sokak yol sorunu, Belediye Başkanı Yüksel Kepenek’in konuya duyarlılığı sayesinde Fen İşleri ekipleri tarafından çözüme kavuşturuluyor. Yapılan çalışmalar mahalle halkı arasında büyük sevinçle karşılandı.

Belediye Başkanı Kepenek Honaz’a bağlı 22 mahallenin eksiklerinin tespit edilmesi ve önceliğe göre aksaklıların ortadan kaldırılması için başlattığı çalışmalar kapsamında Karateke Mahallesinde bulunan yaklaşık 2 kilometre uzunluğundaki Dere Sokak’ta genişletme, düzenleme ve kilitli parke taşı döşeme talimatı verdi.  Başkan Kepenek, beraberinde Başkan Yardımcıları ve Mahalle Muhtarı ile birlikte yol düzenleme çalışmalarının yapıldığı alanda incelemeler yaparak mahalle halkı ile sohbet etti. Kepenek,   muhtarın ve vatandaşların yol talebinin uzun süredir çözüme kavuşmayan bir sorun olduğunu ve düzenlenecek yolun yaklaşık 30 haneye hizmet edeceğini belirtti.

Vatandaşlara en iyi hizmeti götürmenin gayreti ile çalışmalara başlayan Honaz Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri iş makineleri yardımıyla yolu daha kullanılır hale getirmek için çalışmalara başladılar. Genişletilen yol, daha sonra kilitli parke taşı ile döşenecek. Honaz Belediyesi ekiplerinin gerçekleştirdiği çalışmalar için memnuniyetini dile getiren Mahalle Muhtarı İbrahim Yenitürk ve mahalle sakinleri, Belediye Başkanı Yüksel Kepenek’e yol yapım çalışmalarından dolayı teşekkürlerini ilettiler.

Editör: TE Bilişim