Denizli Haber - Akdeniz Belediyeler Birliği tarafından, bu yıl altıncısı düzenlenen proje yarışmasında, Honaz Belediyesi birincilik ödülü aldı. Honaz Belediyesi tarafından yarışmaya sunulan "Yerel Tohum Merkezi" projesi Çevre Koruma ve Altyapı Çalışmaları kategorisinde birincilik ödülüne layık görüldü.

Düzenlenen törenle birincilik ödülünü Akdeniz Belediyeler Birliği ve Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü'nün elinden alan Honaz Belediye Başkanı Yüksel Kepenek, birçok önemli proje içinden hazırladıkları projelerinin birinci seçilmesinden dolayı çok mutlu olduklarını söyledi.

“Honaz’ın değerine değer katacak projeler hedefliyoruz.”

Honaz’ın değerine değer katacak yenilikçi projelerle ilçeyi her alanda kalkındıracak yeni çalışmaları hayata geçireceklerini ifade eden Kepenek, "Bu ödül bizim ilk proje ödülümüz olması sebebiyle, bizim için çok anlamlı ve önemli. İlçemizin ulusal ve uluslararası alanda tanıtımının yanı sıra, çocukluk lezzetlerimiz Ata tohumlarımızı gelecek kuşaklara aktarmak, sağlıklı bireyler ve sağlıklı toplum hedefi ile ülkemizi hibrit ve GDO’lu tohumlardan uzaklaştırarak yerli ve doğal tohumlar ile elde ettiğimiz fidelerin çiftçilerimizce değerlendirilmesi için üzerinde durduğumuz bir projeydi. Akdeniz Belediyeler Birliği, projemizle bizi birincilik ödülüne layık gördüler, teşekkür ediyoruz. Honaz için her alanda yenilikçi projeler üretip ilçemizin değerlerini tanıtmak, insan odaklı çalışmalarımızı tüm vatandaşlarımıza ulaştırmak istiyoruz. Bu ödülün alınmasında emeği geçen tüm belediye personelimize, projede yer alan herkese teşekkür ediyor ve bu ödülü Honaz halkımıza armağan ediyorum." dedi.

Editör: TE Bilişim