Denizli Haber - Honaz Belediye Meclisi'nin Ekim Ayı toplantısının 2. oturumu gerçekleştirildi. Honaz Belediye Başkanı Yüksel Kepenek’in başkanlığında toplanan mecliste 3 madde görüşüldü. Gündem maddeleri arasında yer alan 2022 yılı bütçe görüşmeleri de tamamlandı. Meclis üyelerinin oylamasına sunulan bütçe kabul edildi. Buna göre Honaz Belediyesinin 2022 yılı bütçesi 63 milyon TL olarak belirlendi.

2022 yılı bütçesinin hayırlı olmasını dileyen Başkan Kepenek, “Bütçenin hazırlanmasında emeği geçen Başkan Yardımcılarıma, tüm partilerden meclis üyelerimize, müdürlerimize ve çalışma arkadaşlarımıza öncelikle teşekkür ediyorum. Bütçemiz, ilçemizi daha da ileriye taşıyacak projeleri içeren bir bütçedir. 63 milyonluk bütçemizin yaklaşık yarısından fazlası yani 35 milyon TL’si Fen İşleri Müdürlüğümüzün çalışmaları için ayrıldı. Halkımızın kaynaklarını, halkımızın hizmetine sunmaktayız. Bütçemizin bugüne kadar her kuruşunu vatandaşımıza hizmet ve yatırım olarak değerlendirdik. Elimizdeki kaynağımızı en akılcı bir biçimde kullanarak Honaz’ın önceliklerine göre halkımıza hizmet üretmeliyiz. Kendi imkânlarımızı sağlıklı bir zeminde kullanıp, israfın önünü kapattığımızda, birikimlerimizi halkımıza yatırıma dönüştürüyoruz. Bugüne kadar yaptığımız gibi 2022 yılında da aynı kararlılık ve aynı tasarruf anlayışı ile 22 mahallemize hizmet etmeye devam edeceğiz.” şeklinde konuştu.

Başkan Kepenek konuşmasının ardında Plan ve Bütçe Komisyonu'nun raporu doğrultusunda 2022 bütçesini kabulü yönünde oylamaya sundu. Meclis 2022 bütçesini oybirliği ile kabul etti.

Editör: TE Bilişim