Honaz Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı’nın AK Partili Adayı Turgut Devecioğlu’nun Seçim Koordinasyon Merkezi’nin açılışı miting havasında coşkulu bir törenle gerçekleştirildi. 15 yıldır Honaz’a hizmet etmekten büyük onur duyduğunu belirten Devecioğlu, “İlçemizi yeniden imar ettik, hizmet destanları yazdık. Değişimin ve gelişimin devamı için yeniden göreve talip olduk. Honaz’ımızın bundan sonraki her günü dünden daha güzel olacak” dedi.

Honaz’daki Seçim Koordinasyon Merkezi açılışı, ilçe halkının yoğun ilgisiyle gerçekleştirildi. İlçe en kalabalık günlerinden birini yaşadı. Binlerce Honazlı açılışa katılarak Turgut Devecioğlu’nu destek ve moral verdi. 

Açılışa, AK Parti Grup Başkanvekili ve Denizli Milletvekili Cahit Özkan, AK Parti Denizli Milletvekili Şahin Tin, Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, AK Parti teşkilatlarının yöneticileri, AK Parti İl Başkan Vekili Bayram Ali Çoban ve MHP İl Başkanı Cafer Birtürk de katıldı.

Honaz Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı’nın AK Partili Belediye Başkan Adayı Turgut Devecioğlu, göreve geldiği günden bu yana ilçeyi yeniden imar ettiklerini belirterek, “15 yıldır Honaz’ımıza ve siz kıymetli halkımıza hizmetkâr olmaktan büyük onur duydum. Sizler de Honaz’ın son 15 yıllık değişimine ve gelişimine tanıklık ettiniz. İlçenin hangi durumdan bugünlere getirildiğini herkes biliyor. Honaz’ın baştan aşağı değiştiğini, sizlere yakışır bir ilçe haline geldiğini görüyorsunuz.” dedi.

HONAZ ARTIK “KENT” OLMUŞTUR!

Honaz’ın çehresinin değiştiğini, hem çevre olarak, hem de ilçeye katma değer sağlayan yatırımlar sayesinde boyut değiştirdiğini, atılım yaptığını belirten Turgut Devecioğlu, “İlçemiz artık bir kent olmuştur. İlçemizin yolları, imar düzenlemeleri, kent standartlarına kavuşturulmuştur. Honaz’ımıza kazandırdığımız üniversite, ilçemizin hem ekonomik, hem sosyal, hem de kültürel anlamda dönüşümüne, gelişmesine büyük katkı sağlamaktadır. Bunun olumlu etkileri, önümüzdeki dönemde de devam edecektir. İnşallah, hep birlikte Honaz’ımızın daha güzel günlerini göreceğiz” dedi.

HONAZ BÜYÜYECEK BİZ HEP HİZMETKÂR OLARAK KALACAĞIZ!

Honaz’ın artık kabuğuna sığmadığını belirten Belediye Başkanı Turgut Devecioğlu, “İlçenin büyüme, gelişme arzusunun, halkımızın beklentilerinin karşılanması için proje belediyeciliğine, vizyona, çalışkanlığa, kısacası Sayın Cumhurbaşkanımızın da direktifi olduğu üzere gönül belediyeciliğine ihtiyaç vardır. Dil kolay söylese de, bu kolay bir şey değildir, herkesin harcı değildir. Bizler göreve geldiğimiz günden bu yana ilçemizin, vatandaşımızın derdiyle dertlendik. Herkesi dinledik. Her soruna çözüm bulmaya çalıştık. Amme hizmeti, iş bitirmekle, sorun çözmekle olur. Hamasetle, kuru sözle iş yürümez. Honaz halkı, her şeyin farkındadır. Bugüne kadar girdiğimiz her seçimde olduğu gibi bugün de hakkımızı teslim edecektir. Honaz’ımızın gelişimi bundan sonra da devam edecektir. Ama bizler hep hizmetkâr olarak kalacağız” diye konuştu.

Açılış töreninde, AK Parti Grup Başkanvekili Cahit Özkan, AK Parti Denizli Milletvekili Şahin Tin, Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, AK Parti Honaz ilçe Başkanı Mesut Türkoğlu ve MHP İl Başkanı Cafer Birtürk, Honaz’ın hizmet almaya devam etmesi için Turgut Devecioğlu’nun yanında olduklarını söylediler. Konuşmaların ardından Seçim Koordinasyon Merkezi’nin açılışı, gerçekleştirildi.

Editör: TE Bilişim